STOIXIMAN

Ποιος θα φύγει πρώτος; Τα στοιχήματα για τους Big-4

Ποιος θα φύγει πρώτος; Τα στοιχήματα για τους Big-4

Η Stoiximan προσφέρει στοιχηματικές επιλογές για την σημερινή συνάντηση των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους διεθνείς αξιωματούχους στο "Μεγάλη Βρετάνια".

Ποιος θα πάει πρώτος στη συνάντηση των Big-4 από τους ιδιοκτήτες των ομάδων; Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος από το ραντεβού που ξεκινάει στις 15:00 στο Μεγάλη Βρετάνια; Πόσοι θα κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση;

Ερωτήματα που θέτει η εταιρεία Stoiximan και τα προσφέρει ως στοιχηματικές επιλογές στους παίκτες της. Ναι, μπορεί κάποιος να ποντάρει για τη σημερινή ιστορική συνάντηση και οι αποδόσεις είναι αρκετά ελκυστικές.

Στο 2,25 προσφέρεται να πάει πρώτος ο Αλαφούζος, στο 3,50 δίνεται ο Μελισσανίδης, στο 3,75 ο Σαββίδης και στο 4,00 ο Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει τη μικρότερη απόδοση στο να αποχωρήσει πρώτος, αφού προσφέρεται στο 2,15, ενώ στο 4,75 δίνεται ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού. Στο 3,25 είναι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ και στο 3,75 της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, το να μιλήσουν και οι τέσσερις μετά το ραντεβού, έχει απόδοση 3,30 και να μιλήσουν τρεις και κάτω προσφέρεται στο 1,30.

Ποιος θα φύγει πρώτος; Τα στοιχήματα για τους Big-4
TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ