STOIXIMAN

Τον πιο μεγάλο αγώνα τον κερδίζουμε όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη ομάδα

Τον πιο μεγάλο αγώνα τον κερδίζουμε όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη ομάδα

Το νέο spot της Stoiximan μοιάζει με το φως στην άκρη του τούνελ, με το ουράνιο τόξο μετά από την καταιγίδα. Οι κορυφαίοι αθλητές και οι κορυφαίες αθλήτριες εμψυχώνουν και δείχνουν το δρόμο για να προχωρήσουμε όλοι μαζί προς τα εμπρός.

Η εποχή της πανδημίας, η εποχή του κορονοϊού, δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι εύκολη για την ανθρωπότητα. Αυτοπεριορισμός, φόβος, προβληματισμός για το μέλλον και άγχος. Άγχος για τη δική μας υγεία, άγχος για την ασφάλεια των ανθρώπων μας. Περίεργοι καιροί, πρωτόγνωροι. Και όμως, σε κάθε τούνελ υπάρχει έξοδος, σε κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση, μετά από κάθε καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο για να μας δείξει πως οι δυσκολίες υπάρχουν για να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Το νέο spot της Stoiximan είναι ένα πραγματικό αριστούργημα γιατί σε εμψυχώνει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σε κάνει να χαμογελάσεις, να... σκιρτήσεις, να ανυπομονείς για το αύριο και να νιώθεις δυνατός για να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Οι πιο σπουδαίοι αθλητές, εν ενεργεία και παλαίμαχοι, περνούν από την οθόνη και χωρίς να προσπαθούν, καταφέρνουν να δώσουν δύναμη σε όλους μας.

Ο Γιώργος Σαμαράς και ο Σπύρος Γιαννιώτης. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και η Άννα Κορακάκη. Η Κατερίνα Στεφανίδη, ο οδηγός ενός φοργητού και η κυρία της διπλανής πόρτας. Εσύ που βγήκες στο μπαλκόνι για ένα χειροκρότημα προς το άπειρο, προς τον συνάνθρωπό σου που δίνει και αυτός τη δική του μάχη. Αυτό το χειροκρότημα της ελπίδας και της ανάτασης που μοιάζει με τη σπίθα από την οποία θα αναγεννηθούμε.

" Τελικά, αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε δεν είναι ότι ξέρουμε να κερδίζουμε, είναι ότι ξέρουμε να κερδίζουμε στα δύσκολα. Είναι σαν εκεί που θα περίμενες να λυγίσουμε, να εμείς να γινόμαστε πιο δυνατοί. Να θυμίζουμε έστω και για λίγο, ήρωες. Ήρωες που δείχνουν πόσα μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι όταν είναι ενωμένοι. Τον πιο μεγάλο αγώνα τον κερδίζουμε όλοι μαζί, σαν μία ομάδα". Λόγια αληθινά, που δίνουν δύναμη. Λόγια που μας εμψυχώνουν για να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή και να βαδίσουμε ξανά προς τα εμπρός και να κερδίσουμε το έδαφος που χάθηκε τους τελευταίους μήνες.

Υπομονή, λοιπόν. Η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την καθημερινότητα κάθε Έλληνα, κάθε Ελληνίδας, αλλά και κάθε ανθρώπου σε κάθε γωνιά του πλανήτη αυτό τον καιρό. Η Κατερίνα Στεφανίδη, μία από τις πρωταγωνίστριες του σποτ, μια πρωταθλήτρια που ξέρει τι σημαίνει υπομονή και επιμονή, εξήγησε στο Sport24.gr τι είναι αυτό που έχει αλλάξει στη ζωή μας αυτό το διάστημα.

"Όλο αυτό που έγινε μας άλλαξε. Μέχρι να συμβεί, ο καθένας κοιτούσε τον εαυτό του και όχι τον συνάνθρωπο του. Η κρίση του κορονοϊού μας έκανε να κοιτάμε το τι κάνει και ο διπλανός μας, να νοιαστούμε για την υγεία του. Ελπίζω ότι απ’ όλο αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί και σίγουρα πιο ευαισθητοποιημένοι. Πρέπει να καταλάβουμε πως είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα και όλοι μαζί θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Κάτι που προβάλλεται εξαιρετικά μέσα από το σποτ της Stoiximan. Δείχνει το χειροκρότημα που χρωστάει ο καθένας στον εαυτό του, αλλά και στον διπλανό του για αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας".

Αξίζει να σταθούμε στο "είμαστε όλη στην ίδια ομάδα". Στα δύσκολα η χώρα μας απέδειξε, όπως και στο παρελθόν, ότι γίνεται μια ομάδα. Μια ομάδα που δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να νικήσει.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμερίζεται αυτή την άποψη και εξηγεί: "Οι Έλληνες για μια ακόμα φορά αποδείξαμε ότι είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα. Τότε ενωνόμαστε και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έτσι και τώρα απέναντι στον κορονοϊό ενωθήκαμε, δείξαμε αλληλεγγύη και μπορέσαμε να βγούμε νικητές. Όλοι μας αξίζουμε αυτό το χειροκρότημα που αποτυπώνεται μέσα από το σποτ της Stoiximan. Μαζί σαν μία ομάδα μπορούμε πάντοτε να καταφέρουμε περισσότερα και να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο".

Το αισιόδοξο μήνυμα που περνάει το spot της Stoiximan είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο. Και να βάλουμε τα δυνατά μας για να φτάσουμε μέχρι τη γραμμή του τερματισμού. Και να κερδίσουμε τον πιο μεγάλο αγώνα.

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ