MARKET

Τα supercars του Κριστιάνο Ρονάλντο και το "διαμάντι" που πρέπει να αποκτήσεις

Real Madrid's Cristiano Ronaldo checks out his new car during a promotional event where the team players received new cars from one of the club's sponsors, in Madrid, Spain, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo checks out his new car during a promotional event where the team players received new cars from one of the club's sponsors, in Madrid, Spain, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Τα supercars που έχει στα γκαράζ του ο Κριστιάνο Ρονάλντο ίσως δεν μπορείς να τα αποκτήσεις. Μπορείς όμως να βάλεις στο μπάνιο σου το μεγάλο όπλο της καθημερινότητάς του, το Cristiano Ronaldo - Legend by CR7 για να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση της καθημερινότητάς σου.

Είναι ένας εκ των κορυφαίων όχι μόνο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά στην ιστορία του αθλητισμού γενικότερα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γράψει τη δική του ιστορία στους αγωνιστικούς χώρους, συνεχίζει να τη γράφει και στα 35 του χρόνια φαίνεται ότι έχει αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα να διανύσει μέχρι να αποφασίσει πως έφτασε η στιγμή για να αποσυρθεί, να κρεμάσει τα παπούτσια του και να βγει στη σύνταξη. Μέχρι τότε, ο Πορτογάλος θα βελτιώνει τις συλλογές του, ειδικά αυτή με τα supercars είναι ασύγκριτη, αλλά θα έχει και ένα αντικείμενο που πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται και στο δικό σου σπίτι.

Ας μη γελιόμαστε, δεν είναι εύκολο να αποκτήσουμε μια Bugatti Centodieci, μια Maserati GranCabrio, μια Chevrolet Camaro SS, μια Bugatti Veyron, μια Lamborghini Aventador, μια McLaren Senna ή μια Ferrari 599 GTO. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα supercars που υπάρχουν στα γκαράζ των πολυτελών κατοικιών του, τα καμάρια του. Δεν καμαρώνει, όμως, μόνο γι' αυτά. Καμαρώνει και για τα μαλλιά του, άλλωστε λατρεύει να αλλάζει συχνά look, να πειραματίζεται και να δημιουργεί trends διότι με πολύ απλά λόγια... είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τα supercars του Κριστιάνο Ρονάλντο και το "διαμάντι" που πρέπει να αποκτήσεις

Με το βοήθεια του Πορτογάλου θρύλου, λοιπόν, το νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν σε όλο τον κόσμο, το ULTREX MEN, λανσάρει το νέο σαμπουάν με την υπογραφή του. To Legend by CR7 σχεδιάστηκε για δραστήριους άνδρες που αγωνίζονται όπως εκείνος, για υγιή και καθαρά μαλλιά, αναζητώντας έναν δυναμικό σύμμαχο στην απαιτητική καθημερινότητά τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πάντα ένας ποδοσφαιριστής, ένας άνδρας που πρόσεχε την εξωτερική του εμφάνιση. Και καλά έκανε, διότι κάθε άνδρας χρειάζεται αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίζει τις καθημερινές του προκλήσεις. Είτε μιλάμε για προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Γιουβέντους και μεγάλους αγώνες του UEFA Champions League, είτε μιλάμε για την καθημερινότητα ενός μέσου άνδρα που θέλει να βρίσκεται πάντα στο top με τη βοήθεια επαναστατικών προϊόντων όπως το νέο σαμπουάν ULTREX MEN που διαμορφώνεται με ισχυρά, ενεργά συστατικά για να δρα κατά της πιτυρίδας και να προσφέρει προστασία και φρέσκο, σπορ άρωμα που διαρκεί έως και οκτώ ώρες! Το προϊόν δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με τον Ρονάλντο, και έχει κυριολεκτικά και μεταφορικά την υπογραφή του. Αφού παρείχε την προσωπική του συμβολή στο όνομα, το άρωμα και την επιλογή της σχεδίασης μπουκαλιών, με το σχέδιο να προέρχεται από τον γνωστό καλλιτέχνη γραφικών του Χονγκ Κονγκ, Herman Lee.

Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πραγματική ανάγκη από ένα σαμπουάν κορυφαίας ποιότητας για να ξεκινήσει τη μέρα του και να την τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τότε πρέπει να βάλεις και στο δικό σου μπάνιο το Legend by CR7. Φτιαγμένο από έναν θρύλο, φτιαγμένο με έναν θρύλο, φτιαγμένο για θρύλους. Σαν εσένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ