MARKET

"Το UBER των καθαριστηρίων ρούχων": Η Jeff σκοπεύει να ανοίξει 25 καταστήματα Mr Jeff στην Ελλάδα το 2020

"Το UBER των καθαριστηρίων ρούχων": Η Jeff σκοπεύει να ανοίξει 25 καταστήματα Mr Jeff στην Ελλάδα το 2020

Μία σούπερ εφαρμογή που σας γλιτώνει πολύτιμο χρόνο.

Η ισπανική εταιρεία startup “Jeff” κάνει τη ζωή σας ευκολότερη με ένα μόνο κλικ και τώρα έρχεται και στην Ελλάδα!

Αυτή η εύκολη και γρήγορη υπηρεσία καθαριστηρίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα, μέσω του smartphone ή απλά μέσω της ιστοσελίδας. Η εταιρεία προσφέρει στους επιχειρηματίες, όχι μόνο την ίδια την υπηρεσία, αλλά και ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο franchise με μια μόνο μικρή επένδυση! Ο CEO του Jeff και ο συνιδρυτής, Eloi Gómez, μίλησε πρόσφατα μαζί μας σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας και το επιχειρηματικό σχέδιο στην Ελλάδα.

"Το UBER των καθαριστηρίων ρούχων": Η Jeff σκοπεύει να ανοίξει 25 καταστήματα Mr Jeff στην Ελλάδα το 2020


Τι είναι η Jeff , ο Mr Jeff και πώς ακριβώς λειτουργούν;

Η Jeff είναι μια "σούπερ" εφαρμογή υπηρεσιών φροντίδας και ευεξίας που στοχεύει να διευκολύνει τη ζωή των χρηστών της, προσφέροντας όλα όσα χρειάζονται με μόλις ένα κλικ.

Στην Ελλάδα, ξεκινάμε με τον Mr Jeff, υπηρεσία πλυντηρίου ρούχων και στεγνού καθαρισμού, με ηλεκτρονικές παραγγελίες και εφαρμογή διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS. Εκτός από ηλεκτρονικές παραγγελίες και προσφορές, ο Mr Jeff εξυπηρετεί και παραδοσιακά, σε καταστήματα κατανεμημένα σε όλη τη χώρα, πάντα με τις μοναδικές υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης στο χώρο τους.

Γιατί πιστεύετε ότι θα πετύχει στην Ελλάδα και γιατί την επιλέξατε;

Ταξιδεύοντας, προσπάθησα να κατανοήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την αγορά στόχο. Ανακάλυψα ότι στην Ελλάδα, υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα, λόγω της πλειοψηφίας παραδοσιακών υπηρεσιών καθαριστηρίου, πράγμα που ο Mr Jeff ήρθε να εκσυγχρονίσει. Σήμερα, δεν υφίσταται μια συστηματική ανάγκη ενος στεγνοκαθαριστηρίου. Από την άλλη, πόσο πιο αναγκαία θα ήταν, μια μηνιαία οικονομική συνδρομή που εκτός από τις συνηθισμένες υπηρεσίες, θα σας γλίτωνε και χρόνο από τις καθημερινές χρονοβόρες δραστηριότητες;

Ποιος μπορεί να έρθει σε σας, τι χρειάζεται για να ανοίξει ένα franchise Mr Jeff;

Στον Mr Jeff, προσφέρουμε ένα δίκτυο franchise που αλλάζει πλήρως τα παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα. Προσφέρουμε στους franchisees ένα μοντέλο "κλειδί στο χέρι" που περιλαμβάνει τον πλήρη εξοπλισμό του καταστήματος, εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη, καθώς και όλη την υποστήριξη του Μάρκετινγκ σας, με online και offline καμπάνιες, ανάπτυξη εφαρμογών και ιστοσελίδας. Για αυτό το λόγο κάθε Έλληνας μπορεί να συμμετάσχει σαν συνεργάτης, χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζετε την τεχνολογία ή να είστε ειδικός στις υπηρεσίες καθαριστηρίου.

Τι μοναδικό μπορείτε να προσφέρετε;

Είναι γεγονός, ότι οι μισοί Έλληνες περνούν μεταξύ 30 λεπτών και 2 ωρών την εβδομάδα για το πλύσιμο και σιδέρωμα των ρούχων. Οι χρήστες της εφαρμογής μας, είναι κυρίως νέοι με δουλειά, έχουν παιδιά αλλά δεν έχουν χρόνο. Έχουμε επίσης μεγάλο αριθμό ανθρώπων που κάνουν αθλήματα, χρησιμοποιούν κοινωνικά μέσα όπως το Instagram και το Facebook, καθώς και πλατφόρμες streaming όπως το Netflix ή το Spotify. Η υπηρεσία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μηνιαία συνδρομή ή μεμονωμένα και είναι ειδικά σχεδιασμένη για πελάτες με εύκολη πρόσβαση σε μια εφαρμογή με σκοπό τον έλεγχο του χρόνου και των επιλογών του. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Mr Jeff έχει κερδίσει ένα νέο τμήμα της αγοράς, καθώς το 60% των πελατών του Jeff δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ πριν, άλλες υπηρεσίες καθαριστηρίου.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία;

Στην Ελλάδα, μπορείτε να έχετε μηνιαίες συνδρομές για 36€ / μήνα με 4 μικρές τσάντες ρούχων. Επίσης, έχουμε διαφορετικά πλάνα, όπως για παράδειγμα 44€ / ανά μήνα με 4 μεγάλες τσάντες, άλλα με σιδέρωμα κλπ.

Ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες;

Μπορείτε να έχετε μηνιαία συνδρομή ή απλά να παραγγείλετε μια σακούλα πλυσίματος, για πλύσιμο, δίπλωμα και σιδέρωμα. Επιπλέον, τα ρούχα σας μπορούν να παραληφθούν από το σπίτι σας με επιστροφή σε 48 ώρες. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες σιδερώματος με 1,5€ το κομμάτι για συνδρομητές και 2€ / κομμάτι για περιστασιακούς χρήστες.

Οι υπηρεσίες είναι ήδη διαθέσιμες στην Ελλάδα;

Ενημερώνουμε με ευχαρίστηση ότι υπάρχουν ήδη νέοι συνεργάτες franchise στην Ελλάδα και σχεδιάζουμε να ανοίξουμε τους πρώτους κόμβους στην Αθήνα πριν από το Μάρτιο. Οι Έλληνες πελάτες θα μπορούν πλέον να κάνουν χρήση των υπηρεσιών μας μέσω ιστοσελίδας και μέσω του κινητού τους.

Υπάρχουν άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες ή μόνο καθαριστήρια;

Προς το παρόν ψάχνουμε συνεργάτες franchise για καθαριστήρια ρούχων, αλλά από το 2020, θα ανοίξουμε και τις πιθανές συνεργασίες για franchisees των υπηρεσιών Beauty Jeff και Fit Jeff.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια στην Ελλάδα;

Έχουμε ένα σαφές όραμα: μέσω της υψηλής ποιότητας της εφαρμογής μας, προσφέρουμε διαφορετικές υπηρεσίες Jeff. Οι ‘Ελληνες θα μπορούν πλέον να βιώσουν την... ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΖΩΗ.

Και στον υπόλοιπο κόσμο;

Προς το παρόν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ανάπτυξη και την επέκταση της μάρκας μας. Σχεδιάζουμε να ενσωματώσουμε νέες αγορές έως τα τέλη του 2019 με περισσότερους από 650 άμεσους υπαλλήλους, 3.500 έμμεσους και παρουσία σε πάνω από 40 χώρες.

Ομοίως, έχουμε ήδη ανοίξει νέα franchises σε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, στην Ασία, στις Φιλιππίνες, στο Βιετνάμ, στην Ινδονησία, στη Σιγκαπούρη, στην Τουρκία και στην Αίγυπτο.

Από τις αρχές του επόμενου έτους θα αρχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην Ταϊλάνδη, στη Νότιο Αφρική, στο Μαρόκο, στη Κένυα, στη Πολωνία, στην Ουγγαρία, στη Ρουμανία και στη Πορτογαλία. Στο εγγύς μέλλον, οι υπηρεσίες Jeff θα είναι διαθέσιμες σε 5000 σημεία.

** Μεταξύ 12 και 19 Δεκεμβρίου 2019, ο αντιπρόσωπος της Ελληνικής αγοράς Βασίλης Βαλάρης, θα βρίσκεται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για το δεύτερο κύκλο προσωπικών συναντήσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο https://franquicias.wearejeff.com/ ή απευθείας franchises @mrjeffapp.com για να κλείσετε το ραντεβού σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ