HANDBALL PREMIER

CSM Βουκουρεστίου – ΑΕΚ 28-23: Μπορεί την πρόκριση στη ρεβάνς η Ένωση

HANDBALL PREMIER 2020-2021 / ΑΕΚ - ΔΟΥΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
HANDBALL PREMIER 2020-2021 / ΑΕΚ - ΔΟΥΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από την CSM Βουκουρεστίου με 28-23, αλλά έδειξε ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση για την οκτάδα του EHF European Cup.

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ηττήθηκε με 28-23 στο Βουκουρέστι από την CSM, στον πρώτο αγώνα της Φάσης των "16" του EHF European Cup, μετά από μία μεγάλη "μάχη".

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος έπαιξαν εξαιρετικό χάντμπολ κατά διαστήματα, ενώ αν δεν υπήρχε η μεγάλη έλλειψη αγώνων από τη διακοπή του αθλήματος στη χώρα μας λόγω της πανδημίας, ήταν βέβαιο ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα βρίσκονταν σε ακόμα καλύτερη κατάσταση.

Η “Ένωση”, πλέον, περιμένει την ομάδα της Ρουμανίας στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου (18:00) για τον επαναληπτικό, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της -5 και να προκριθεί στα Προημιτελικά της διοργάνωσης.

CSM Βουκουρεστίου - ΑΕΚ 28-23

Ημίχρονο: 16-12

CSM Βουκουρεστίου: Νταβίντοβιτς 7, Νάντες 5, Ροτάρου 4, Ουνγκρεάνου 4, Ταρίτα 3, Ονιετζέκουε 3, Μιλιτάρου 1, Φοτάσε 1, Σελιτσάνι, Μαζιλέσκου, Τζερεμπιέ, Πεντράγκοβιτς, Μπεσερου, Κρούπα, Βάρο, Μέρλα

AEK (Δημητρούλιας): Μάουερ, Κοσάνοβιτς, Χιμένεθ 6, Τζηράς 5, Αραμπατζής 3, Φλορίδο 2, Κεδέρης 2, Ρέινα 1, Λέμος 1, Παπαδιονυσίου 1, Νούιτς 2.

TAGS HANDBALL PREMIER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ