ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΟΧΕ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Κώστας Γκαντής

ΟΧΕ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Κώστας Γκαντής

Ο Κώστας Γκάντης επανεξελέγη πρόεδρος του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε. και μάλιστα γίνεται ο πρώτος πρόεδρος που εκλέγεται για πρώτη φορά από τη βάση του αθλητισμού, όπως προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος.

Η ΟΧΕ πραγματοποίησε σήμερα (21/03) διαδικτυακά, λόγω κορονοϊού τις εκλογές της, από όπου προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα διευθύνει το χάντμπολ μέχρι το 2024. Ο Κώστας Γκάντης επανεξελέγη πρόεδρος, λαμβάνοντας 62 ψήφους από τις 72 συνολικά (των ομάδων) που συμμετείχαν στη διαδικασία, βάσει του μητρώου της ΓΓΑ.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει μεταξύ άλλων: "Πραγματοποιήθηκαν παρουσία των σωματείων- μελών της ΟΧΕ η διαδικτυακή Τακτική Γενική Συνέλευση και οι ηλεκτρονικές αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος για την περίοδο 2021-2024.

Στις αρχαιρεσίες συμμετείχαν σχεδόν το 100% (72 από τα 73) των σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου, βάσει του μητρώου της ΓΓΑ, αλλά και του καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Γκαντής επανεκλέχθηκε και έγινε ο πρώτος Πρόεδρος στην ιστορία του αθλήματος που εκλέγεται από την βάση του αθλήματος και όχι από τα μέλη του Δ.Σ.

Επανεκλογή ως Τακτικός Εκπρόσωπος στην ΕΟΕ για τον Στέλιο Αγγελούδη και για τον Κώστα Σταματιάδη ως αναπληρωματικός εκπρόσωπος στην ΕΟΕ.

Πρόεδρος και Γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκαν ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου και ο Μάριος Λουκάτος αντίστοιχα.

Το σώμα ανέδειξε νέο Δ.Σ., αναπληρωματικά μέλη, εξελεγκτική επιτροπή, υπερψήφισε τους απολογισμούς του απερχόμενου Δ.Σ., ενώ ψήφισε σημαντικές αλλαγές για το καταστατικό της ΟΧΕ, τις εγγραφές- μεταγραφές και τις σχέσεις σωματείων- αθλητών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ