ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός Χάντμπολ: Ανανέωσε με Τσιλιμπάρη κι άλλους τρεις

Ολυμπιακός Χάντμπολ: Ανανέωσε με Τσιλιμπάρη κι άλλους τρεις

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη, Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, Θοδωρή Δεληχρήστο και Μάρκο Τερλέτσκι.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Νίκο Γραμματικό, ως τεχνικού συμβούλου και προπονητή στην ακαδημία, αλλά και την απόκτηση του Βύρωνα Παπαδόπουλου, το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις παίκτες.

Πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας και πολύπειρο τερματοφύλακα, Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη, τον επίσης τερματοφύλακα, Μάρκο Τερλέτσκι, καθώς και τους Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη (διεθνής πίβοτ) και Θοδωρή Δεληχρήστο (διεθνής πλέι μέικερ).

Η ανακοίνωση για Τσιλιμπάρη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη. Ο διεθνής τερματοφύλακας, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο. Νιώθω τυχερός που φοράω στο στήθος τον έφηβο και με υπερηφάνεια θα αγωνιστώ μαζί με τους συμπαίκτες μου για αυτά που επιτάσσει το ειδικό βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας".

Η ανακοίνωση για Καραμπουρνιώτη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη. Ο διεθνής πίβοτ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση μου μετά από μια δύσκολη χρόνια για όλους. Είναι η τετάρτη χρόνια μου στο σύλλογο και χρειάζεται υπομονή, πίστη και πολύ δουλειά ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου όπως πάντα με κάθε τρόπο και ελπίζουμε να τον έχουμε όσο το δυνατόν γρήγοροτερα μαζί μας στο γήπεδο. Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς".

Η ανακοίνωση για Δεληχρήστο:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Δεληχρήστο. Ο διεθνής πλέι μέικερ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Θοδωρής Δεληχρήστος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ ιδιαίτερα να επιστρέψουμε στο γήπεδο για την νέα χρονιά και να μπούμε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα. Εύχομαι, πέρα από όλα τα άλλα, να έχουμε μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς, με υγεία".

Η ανακοίνωση Τερλέτσκι:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάρκο Τερλέτσκι. Ο διεθνής τερματοφύλακας, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Μάρκο Τερλέτσκι δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα ανήκω για άλλη μια χρονιά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι μια χρόνια γεμάτη υγεία και επιτυχίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ