SUPER LEAGUE 2

Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη 1-1: Χ-αμένοι στο 93' οι Ακρίτες

Φάση από την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με την Ξάνθη
Φάση από την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με την Ξάνθη EUROKINISSI

Στην πρεμιέρα της Super League 2 η Ξάνθη που έχει ξεκινήσει με όνειρα τίτλου τη φετινή σεζόν υποχρεώθηκε σε ισοπαλία εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Λάρισας στο 93'. (VIDEO)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Απόλλων Λάρισας και Ξάνθη στη μεταξύ τους αναμέτρηση με τους Ακρίτες που έχουν όνειρα για τίτλο και άμμεση επιστροφή στη Super League να βγαίνουν χαμένοι στο 93' που δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης από αυτογκόλ του Θυμιάνη.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο δίχως πολλές φάσεις, η ομάδα του Πόποβιτς άνοιξε το σκορ στο 16' χάρη σε πλασέ του Μπριλάντε. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου ανέβασε την απόδοσή της προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση.

Δεν τα κατάφερε μέχρι το 93' όταν ο Θυμιάνης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με το κεφάλι έπειτα από το φάουλ του Μπαλογιάννη την έστειλε στα δίχτυα της ομαδας του για να κάνει το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γλύκος (87' λ.τρ Τάλισον), Καρρίκι, Μόρας, Γκόλιας, Μπάλλας (75' Μπάμπης), Χατζής, Λίταίνας, Σκούπρα, Μπαστιάνος (74' Μπαλογιάννης), Αθανασιάδης, Τζοβάρα (60' Τασιούλης),

ΞΑΝΘΗ: Μπέντο, Στάθης, Τ. Παπάζογλου (62' λ. τρ. Τζούρμαν), Βέρκερ, Τσαμούρης (80' Τεσίγια), Δημούτσος (80' Θυμιάνης), Μπριλάντε, Σιατραβάνης (56' Έμπερτ), Τάτος, Γκαρσία (80' Παντελιάδης), Θ. Παπάζογλου.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΞΑΝΘΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ