VIRAL

Χεορχίνα: "Αλλάζω εγώ τις λάμπες στο σπίτι γιατί φοβάμαι μην τραυματιστεί ο Ρονάλντο"

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκεθ κατά τη διάρκεια των European MTV Awards στην Σεβίλλη
Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκεθ κατά τη διάρκεια των European MTV Awards στην Σεβίλλη Ⓒ 2019 JOEL C RYAN/ASSOCIATED PRESS

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως έχει απαγορεύσει στον CR7 να αλλάζει εκείνος τις λάμπες στο σπίτι τους καθώς δεν θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο τραυματισμού του.

Δεν ξέρουμε σε πόσο μεγάλο βαθμό υπερπροστατευτική είναι απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, το σίγουρο είναι πως σε αυτό τον τομέα παίρνει πολύ υψηλό βαθμό η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ.

Η Ισπανίδα καλλονή, που είναι εδώ και χρόνια το έτερον ήμισυ του Πορτογάλου σούπερ σταρ της μπάλας, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "Sportweek" και στο πλαίσιο αυτής προχώρησε σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη που αφορά μία συγκεκριμένη δουλειά στο σπίτι όπου έχει υψωθεί απαγορευτικό για τον CR7.

Αυτή έχει να κάνει με το άλλαγμα των λαμπών όταν είναι ανάγκη, με την 27χρονη να ξεκαθαρίζει πως έχει αποκλείσει τον Ρονάλντο από αυτή την "υποχρέωση" προκειμένου να μην κινδυνεύσει να τραυματιστεί.

Juventus soccer player Cristiano Ronaldo poses with his partner, model Georgina Rodriguez after receiving the Lifetime Achievement award given by the Spanish sports paper 'Marca', in Madrid, Spain, Monday, July 29, 2019. (AP Photo/Paul White)
Juventus soccer player Cristiano Ronaldo poses with his partner, model Georgina Rodriguez after receiving the Lifetime Achievement award given by the Spanish sports paper 'Marca', in Madrid, Spain, Monday, July 29, 2019. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

"Είναι κάτι πολύ δύσκολο το να αλλάξεις λάμπες στο σπίτι μας επειδή έχουμε πολύ ψηλό ταβάνι. Εάν ήσουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα άλλαζες μία λάμπα που κρέμεται κάτι παραπάνω απο 6 μέτρα από το έδαφος;

Καλύτερα όχι. Πρόσεχε τον εαυτό σου και αφιερώσου σε αυτό που κάνεις όπου είσαι ο καλύτερος. Εγώ θα φροντίσω για τα υπόλοιπα και θα κοιτάξω να πάνε καλά. Μου αρέσει να προσέχω το σπίτι και την οικογένειά μου", τόνισε μεταξύ άλλων η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, για να συμπληρώσει αναφορικά με τον φορ της Γιουβέντους:

"Δεν μαγειρεύει. Μετά από την προπόνηση που έχει το πρωί, δικαιούται να βρει ένα ωραίο πιάτο με ζεστό φαγητό στο τραπέζι, που είναι φτιαγμένο με αγάπη. Έχουμε σεφ και μερικές φορές μαγειρεύω και εγώ".

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο μήνα ο Ρονάλντο έκλεισε 36 χρόνια ζωής, με τον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να εξακολουθεί πάντως να βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο κάτι που αποδεικνύουν τα 28 γκολ σε 34 συμμετοχές του τη φετινή σεζόν τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2019 Joel C Ryan/Associated Press

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ