ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκατούζο: "Άλλες φορές λες κοπλιμέντα, άλλες άντε γ@@@@@@ σ'όποιον αξίζει"

Napoli's Victor Osimhen celebrates with coach Gennaro Gattuso after scoring his side's fourth goal during the Serie A soccer match between Napoli and Atalanta at the San Polo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Oct. 17, 2020. (Alessandro Garofalo/LaPresse via AP)
Napoli's Victor Osimhen celebrates with coach Gennaro Gattuso after scoring his side's fourth goal during the Serie A soccer match between Napoli and Atalanta at the San Polo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Oct. 17, 2020. (Alessandro Garofalo/LaPresse via AP) ALESSANDRO GAROFALO/LAPRESSE VIA AP

Ο Τζενάρο Γκατούζο απέρριψε τις οργιάζουσες φήμες περί έντονου τσακωμού εντός των αποδυτηρίων της Νάπολι μετά την ήττα από την Μίλαν, παράλληλα όμως έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του πως θα πρέπει να διαβάζουν διαφορετικά τα ματς.

Η Νάπολι δεν κατάφερε να περιορίσει τη δράση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς το βράδυ της Κυριακής, τον άφησε ανεξέλεγκτο, και ως συνέπεια γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Μίλαν το βράδυ της Κυριακής για την 8η αγωνιστική της Serie A που την άφησε στο -6 από την κορυφή.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό, ρεπορτάζ από ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για έντονες λογομαχίες που έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια των παρτενοπέι μετά από το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα, με τον Τζενάρο Γκατούζο να σπεύδει να ρίξει νερό στη φωτιά στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (25/11) ενόψει του αγώνα με την Ριέκα για το Europa League.

"Η ομάδα θα πρέπει να σκεφτεί πώς θα δουλεύει. Εκείνοι που δουλεύουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου έχουν την τύχη να κερδίζουν σημαντικά ποσά και να είναι προστατευμένοι.

Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε κάτι άλλο, διαφορετικά ψάχνουμε για δικαιολογίες. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν θέλω ανθρώπους που έχουν άλλοθι στο μυαλό τους.

Κάνω αυτή τη δουλειά με πάθος, Είναι πολύ εύκολο να μιλάμε για αμοιβές. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά χρειάζεται να είμαστε κακοί στο παιχνίδι μας και ανταγωνιστικοί.

Είμαι χαρούμενος, αν κάποιος πίστευε ότι θα φτάναμε στους 130 βαθμούς, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα", τόνισε αρχικά ο "Ρίνγκιο" και πρόσθεσε:

"Μίλησα απλά στην ομάδα, εξέφρασα τις απόψεις μου. Δεν υπήρχε καυγάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας βλέπω να υπάρχει ζήλος αλλά δεν είναι αρκετό. Θέλω να δω περισσότερο, απαιτώ περισσότερα.

Είναι σημαντικό να διαβάζουμε σωστά τα ματς. Ξέρουμε πώς να υποφέρουμε, θα πρέπει να αρχίσουμε να μυριζόμαστε τον κίνδυνο ξανά.

Δεν μπορείς να παίζεις καλά για 90 λεπτά, υπάρχουν στιγμές που θα χρειαστεί να φορέσεις το κράνος και να παίξεις ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, αυτό είναι που θέλω να δω.

Υπάρχουν στιγμές που δείχνεις ενδιαφέρον και προσφέρεις κοπλιμέντα και άλλες που λες "Άντε γα....." σε όποιον το αξίζει. Αυτό που είπα είναι πως η ομάδα θα πρέπει να ανεβάσει τον πήχη, θα πρέπει να μυρίσει τον κίνδυνο και να βοηθήσει ο ένας τον άλλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ