ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια λάθη όπως στο πρώτο πέναλτι"

Ο Μαρτίνς στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ
Ο Μαρτίνς στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο πρώτο πέναλτι που έκανε η ομάδα του απέναντι στη Μαρσέιγ, στις μπάλες που δεν υπήρχαν στο Βελοντρόμ, αλλά και σε κάποιες από τις αποφάσεις του διαιτητή Χιλ Μανθάνο.

Μετά την ήττα (2-1) από τη Μαρσέιγ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε:

"Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, με καλλη κυκλοφορία της μπάλας, ήμασταν δημιουργικοί, κάναμε ευκαιρίες, δεν κινδυνεύσαμε. Επί της ουσίας η Μαρσέιγ δύο φάσεις έκανε, τα πέναλτι. Στη συνέχεια κάναμε το πρώτο πέναλτι, το οποίο σε τιμωρεί. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη. Αυτά μπορεί να σου κοστίσουν όπως και έγινε. Έχουμε τιμωρηθεί για αυτά που συνέβησαν. Θα θέλαμε να είχαμε ξεμπερδέψει με την πρόκριση στο Europa από τώρα. Είναι όλα ανοικτά, έχουμε τιμωρηθεί όμως για το λάθος στο πρώτο πέναλτι από την πλευρά μας".

Πρόσθεσε: "Σε φάσεις που γίνονταν λάθη εναντίον μας και ήταν φάσεις για κίτρινη, δεν δόθηκε τίποτα. Αντίθετα σε εμάς με το παραμικρό δινόταν φάουλ και κίτρινη. Είναι επίσης άσχημο στην πιο σημαντική διοργάνωση του κόσμου να μην υπάρχουν μπάλες σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Αυτό δεν κάνει καλό στο ποδόσφαιρο. Έγιναν πολλές διακοπές μετά το 2-1, αδικαιολόγητες. Είμαστε λυπημένοι. Ο αγώνας με την Πόρτο είναι τελικός, από εμάς εξαρτάται, θα τα δώσουμε όλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΡΣΕΙΓ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ