ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν άφησε εκτός Μέσι - Ντε Γιονγκ για τον αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου

O Μέσι πανηγυρίζει με τον Ντε Γιονγκ
O Μέσι πανηγυρίζει με τον Ντε Γιονγκ AP

Ο Ρόναλντ Κούμαν αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου τους Λιονέλ Μέσι και Φρένκι ντε Γιονγκ για λόγους ξεκούρασης.

Χωρίς τους Λιονέλ Μέσι και Φρένκι ντε Γιονγκ θα ταξιδέψει η Μπαρτσελόνα στην Ουκρανία για την αναμέτρηση με την Ντινάμο Κιέβου (24/11, 22:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο Ρόναλντ Κούμαν αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους δύο ποδοσφαιριστές για λόγους ξεκούρασης, αφού οι 3Χ3 νίκες στον όμιλο, του επιτρέπουν αυτή τη δυνατότητα. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που η πορεία στο πρωτάθλημα είναι αντιστρόφως ανάλογη, καθώς οι μπλαουγκράνα είναι στη 12η θέση με 11 βαθμούς ύστερα από οχτώ αγώνες.

"Με εννιά βαθμούς σε τρεις αγώνες, βρισκόμαστε σε μία άνετη θέση και αποφασίσαμε να τους ξεκουράσουμε", σχολίασε ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/11).

Από εκεί και πέρα, εκτός για τους Καταλανούς βρίσκονται κι οι τραυματίες, Πικέ, Μπουσκέτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Φάτι και Ουμτιτί.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ