ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Καμαρά: "Δεν ήταν εύκολο να πάει μέσα"

Καμαρά: "Δεν ήταν εύκολο να πάει μέσα"

Λίγο μετά τη νίκη (2-0) επί της ΑΕΚ, ο MVP του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά μίλησε στο Sport24.gr για το εξαιρετικό του γκολ, για τον ρυθμό που αρχίζει να παίρνει και μίλησε για τα δύο τέρματα που δεν ξεχνάει.

Ήταν ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σημείωσε καταπληκτικό γκολ, με το οποίο ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 και "καθάρισε" με τους τρεις βαθμούς. Ήταν και από τους τελευταίους που βγήκαν από τα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης". Ο κόσμος, όμως, δεν έφυγε. Τον περίμενε για να τον αποθεώσει.

Φωτογραφίες και αποθεωτικά συνθήματα για τον Μαντί Καμαρά από μικρούς φίλους των "ερυθρόλευκων", πριν μπει στο αυτοκίνητο με τον Γιασίν Μεριά και φύγουν από το φαληρικό γήπεδο. Ο Αφρικανός μέσος μίλησε στο Sport24.gr στη μικτή ζώνη του "Γ. Καραϊσκάκης" για την "αξέχαστη βραδιά" όπως τη χαρακτήρισε, αλλά και για το τέρμα του, παραδεχόμενος ότι έχει βάλει άλλα δύο που δεν τα ξεχνάει.

Ο 22χρονος αναφέρθηκε στον ρυθμό που αρχίζει να παίρνει, ενώ σχολίασε τη μάχη του τίτλου για την ομάδα του.

- Πραγματοποίησες δύο διαδοχικές συμμετοχές ως βασικός, με Μπάγερν και ΑΕΚ, και ανέβασες την απόδοσή σου κατακόρυφα. Είναι ο ρυθμός που θεωρείς ότι σου λείπει για να έχεις αυτά τα στάνταρντ απόδοσης;

"Σίγουρα παίρνω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν παίζω συνεχώς. Αυτό στον κάθε ποδοσφαιριστή δίνει ρυθμό. Το βέβαιο είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη στο ντέρμπι, αλλά και για τους οπαδούς".

- Η παρουσία σου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής θεωρείς ότι σε πήγε πίσω;

"Δεν θα το έλεγα έτσι ακριβώς. Απλά ενσωματώθηκα αφού είχε ξεκινήσει προετοιμασία η ομάδα, πήγα δηλαδή καθυστερημένα. Ποιος όμως δεν χαίρεται να εκπροσωπεί τη χώρα του και να παίζει σε μια τέτοια διοργάνωση;",

- Πώς έζησες το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το γκολ σου;

"Είναι πάντα καταπληκτικό συναίσθημα να σκοράρεις σε ντέρμπι. Πάντως δεν ήταν καθόλου εύκολα να πάει μέσα το σουτ που έκανα".

-Ήταν το καλύτερο γκολ της καριέρας σου;

"Η αλήθεια είναι πως το καλύτερο ήταν αυτό που έβαλα ως παίκτης της Αζαξιό κόντρα στη Χάβρη, κυρίως για τη σημασία που είχε. Επίσης δεν θα ξεχάσω αυτό που σημείωσα πέρυσι με την ΑΕΚ".

- Είναι το φαβορί για τον τίτλο ο Ολυμπιακός;

"Θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να παίρνουμε νίκες και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε έτσι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Γι' αυτό πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να τα δίνουμε όλα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ