ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ρολ στο Sport24.gr: "Τα πάντα για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

Ρολ στο Sport24.gr: "Τα πάντα για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

Ο Μάικλ Ρολ μίλησε στο Sport24.gr για τη μάχη της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό (21:05 LIVE Blog από το Sport24.gr) και το πώς έχει προετοιμάσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την ομάδα τους για να πάρει τη νίκη.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:05 LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Μάικλ Ρολ έκανε ένα διάλειμμα από την προετοιμασία της ομάδας του για την κρίσιμη αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague για να μιλήσει στο Sport24.gr για τη "μάχη" με τους ερυθρόλευκους, ενώ από την συζήτησή μας δεν "απουσίασε" και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η ομάδα του λαού μετά την αντικατάσταση του Νέβεν Σπάχια από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μετράει 8 νίκες σε 14 παιχνίδια στην EuroLeague και με ρεκόρ 9-12 μάχεται με αξιώσεις για την είσοδό της στα playoffs.

"Απομένουν εννέα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της EuroLeague και όλα έχουν μεγάλη σημασία. Θέλουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Απέναντι στον Ολυμπιακό έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη", ανέφερε ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος γνωρίζει πως το έργο της ομάδας του μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στους ερυθρόλευκους:

"Τόσο εμείς, όσο και ο Ολυμπιακός είμαστε πολύ ταλαντούχες ομάδες με ποιοτικούς κι έμπειρους παίκτες. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως μεγάλη σημασία θα έχει ποια ομάδα θα εμφανιστεί με περισσότερη ενέργεια παρκέ. Σίγουρα ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα θα είναι ένα από τα κλειδιά. Θα είναι, όμως, μία μάχη. Πρέπει να παλέψουμε για κάθε φάση και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια, ώστε να πάρουμε τη νίκη".

Ρολ στο Sport24.gr: "Τα πάντα για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

Επίσης, ο Μάικλ Ρολ τόνισε πως "σίγουρα οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Μιλουτίνοβ είναι τρεις παίκτες κλειδιά για τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι άλλαξαν προπονητή, αλλά πολλοί παίκτες τους παίζουν για χρόνια μαζί και γνωρίζονται πολύ καλά. Σίγουρα έχουμε δουλέψει για το πώς θα σταματήσουμε αυτούς τους τρεις παίκτες. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους περιορίσουμε, αλλά πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι στο συνολικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Η ομάδα τους δεν αποτελείται μόνο από αυτούς. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε συνολικά".

"Μεγάλο παιχνίδι για τη Μακάμπι και τον Σφαιρόπουλο"

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρουσιάζει καλύτερη εικόνα σε σχέση με εκείνη που είχε με τον Νέβεν Σπάχια στο "τιμόνι" της και ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην βελτίωση της ομάδας του, αλλά και στο το τι ζητάει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τον ίδιο: "Η ομάδα παίζει καλύτερα και παλεύουμε για την πρόκριση στα playoffs. Με τον κόουτς Σφαιρόπουλο έχω έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που είχα με τον κόουτς Σπάχια. Έρχομαι από τον πάγκο κι έχω την ευκαιρία να διαβάζω καλύτερα το παιχνίδι. Ο κόουτς θέλει να χρησιμοποιώ την εμπειρία μου, να βλέπω τις καταστάσεις που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθώ την ομάδα να παίρνει νίκες".

Τέλος, ρωτήσαμε τον Μάικλ Ρολ για να το αν παρατήρησε κάτι διαφορετικό στον προπονητή του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το ματς με τον Ολυμπιακό. "Δεν έχει δείξει τα συναισθήματά του, αλλά σίγουρα είναι ενθουσιασμένος και ανυπομονεί, όπως όλοι μας, για το παιχνίδι. Έχει δουλέψει πολύ για να εμφανιστούμε 100% έτοιμοι. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εκείνον, αλλά και για την ομάδα μας και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη", αποκρίθηκε καταλήγοντας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ