ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ιστιοπλοΐα: Η Καραχάλιου φουλάρει για μετάλλιο στο ευρωπαϊκό

Ιστιοπλοΐα: Η Καραχάλιου φουλάρει για μετάλλιο στο ευρωπαϊκό

Με τρομερή αντεπίθεση στις τελευταίες ιστιοπλοΐες η Βασιλεία Καραχάλιου κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος και στην κούρσα των μεταλλίων θα διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Laser.

Πέρα από το δεδομένο ταλέντο της ένα κύριο χαρακτηριστικό της Βασιλείας Καραχάλιου είναι ότι δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Ο αγώνας της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας laser της ιστιοπλοΐας που διεξάγεται στο Γκανσκ της Πολωνίας δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτό, όμως, περισσότερο πείσμωσε την 24χρονη ιστιοπλόο παρά την πτόησε. Αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχει φέρει έκτοτε αφού πλέον έχει ανέβει στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης.

Η Βασιλεία Καραχάλιου αναμένεται να παλέψει στην κούρσα των μεταλλίων η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη (13/10) με την Αγκάτα Μπαρβίνσκα από την Πολωνία για το χάλκινο με τις δύο αθλήτριες να τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί ποινής. Η Ελληνίδα ιστιοπλόος έχει 55, ενώ η αθλήτρια από την Πολωνία 53.

Το χρυσό μετάλλιο δεν θα αλλάξει χέρια αφού η Άνε Μάρε Ρίντον από την Δανία δεν απειλείται και θα διατηρήσει τα σκήπτρα της, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Μάριτ Μπουφμέεστερ από την Ολλανδία με 42 βαθμούς ποινής.

Αντίθετα, η Αθανασία Φακίδη ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με 137 β.π. και την 27η θέση. Στον ασημένιο στολίσκο η Ναταλία Ταμβακίδου κατάφερε να μπει στη δεκάδα.

Στα Radial των ανδρών και ο Αντώνης Μπουγιούρης βρίσκεται στη 10η θέση,Ιωάννης Μάντης στην κατηγορία Κ21 ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 30η θέση με 192 βαθμούς ποινής

Στους άνδρες και στη κατηγορία των Laser Standard ο Δημήτρης Παπαδημητρίου κατάφερε και εκείνος να μπει στην κούρσα των μεταλλίων, αφού με 99 βαθμούς ποινής είναι στην όγδοη θέση. Στην ίδια κατηγορία ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 45η θέση, ενώ στον αργυρό στολίσκο ο Λουκιανός Ζαμίτ ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 36η θέση με 266 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ