ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ιστιοπλοΐα: Τέταρτη η Καραχάλιου στο ευρωπαϊκό

Ιστιοπλοΐα: Τέταρτη η Καραχάλιου στο ευρωπαϊκό
PANTELIS ZERVOS

Η Βασιλεία Καραχάλιου κατέλαβε την τέταρτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της κατηγορίας Laser Radial που διεξήχθη στο Γκντανσκ της Πολωνίας..

Κοντά σε ένα ακόμα βάθρο μεγάλης διοργάνωσης βρέθηκε η Βασιλεία Καραχάλιου. Η 24χρονη ιστιοπλόος κατέλαβε τελικά την τέταρτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της κατηγορίας Laser Radial που διεξήχθη στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

Η πορεία της ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Το μέτριο ξεκίνημα της αποτέλεσε εμπόδιο για την επίτευξη του στόχου της ωστόσο εκείνη έχει αποδείξει ότι της αρέσουν τα δύσκολα.

Έτσι, με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να μπει αρχικά στη δεκάδα και με δύο νίκες στην έβδομη και ένατη ιστιοδρομία να βρεθεί κοντά στα μετάλλια. Τελικά η Βασιλεία Καραχάλιου με 80 βαθμούς ποινής συνολικά έχασε στην τελευταία ιστιοδρομία το μετάλλιο από την Πολωνή, Αγκάτα Μπαρβίνσκα, η οποία είχε 75 β.π. και κατέλαβε τελικά την τρίτη θέση.

Μεγάλη αλλαγή είχαμε και στην πρώτη θέση. Εκεί η τεράστια Μάριτ Μπουφμέεστερ έκανε το θαύμα της και με αψεγάδιαστη τελευταία ιστιοδρομία κατάφερε να κλέψει το χρυσό μετάλλιο μέσα από τα χέρια της Άνε Μάρε Ρίντομ από την Δανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ