ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πήραν το εισιτήριο για το Τόκιο οι Μάντης - Καγιαλής

Μάντης και Καγιάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο
Μάντης και Καγιάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο EUROKINISSI

Το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα γίνουν το καλοκαίρι του 2021 εξασφάλισαν μέσω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 470 οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.

Ο ελληνικός αθλητισμός είναι εδώ, ακμαίος και δυναμικός παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όπως όλη η κοινωνία μας, δοκιμαζόμενη από την πανδημία του κορονοϊού που έχει απλωθεί πάνω από όλο τον πλανήτη εδώ και πάνω από έναν χρόνο.

Τρανό και ολόλαμπρο παράδειγμα οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, με το δίδυμο των χάλκινων Ολυμπιονικών του 2016 να σφραγίζουν το Σάββατο (13/3) στην Πορτογαλία -μέσω του παγκοσμίου Πρωταθλήματος 470- το εισιτήριο της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο σε λίγους μήνες.

Σημειώνεται πως το δίδυο Μαντής - Καγιαλής τερμάτισε στην 6η θέση με 99β.π στην κούρσα στην οποια πήραν μέρος στην Βαλιμούρα της Πορτογαλίας, χάρη στην οποία εξασφάλισαν θέση για τους Αγώνες του Τόκιο, την ώρα που οι Ορφανός - Παπουτσόγλου που διεκδικούσαν και εκείνοι πρόκριση έμειναν στην 10η θέση με 118 β.π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ