Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γέμελος, θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Κολυμβητικού τμήματος του Ιωνικού.

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ιωνικός. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γέμελος, θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Κολυμβητικού τμήματος του συλλόγους και θα αναλάβει την αναβάθμισή του.

ADVERTISING

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό τεχικό της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης, Νίκο Γέμελο.

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή, με λαμπρή καριέρα και ως αθλητής, που ανδρώθηκε και κατέκτησε μεγάλες διακρίσεις στον Ολυμπιακό. Στο βιογραφικό του μετράει μεταξύ άλλων 5 Ολυμπιακές παρουσίες, την στιγμή που έχει οδηγήσει τους αθλητές του σε μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2014, αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην Ελλάδα, μέσα από την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ.

ADVERTISING

Ο Νίκος Γέμελος θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Κολυμβητικού τμήματος του Ιωνικού, και θα σηματοδοτήσει την σπουδαία εποχή που ξεκινάει για την πισίνα του συλλόγου μας".