ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Το ξεχωριστό μήνυμα της Πελεγκρίνι για την επιστροφή στις πισίνες

Το ξεχωριστό μήνυμα της Πελεγκρίνι για την επιστροφή στις πισίνες

Η Φεντερίκα Πελεγκρίνι ξανάπεσε στο νερό μετά από αποχή έξι εβδομάδων και θέλησε να το γιορτάσει με ένα ιδιαίτερο μήνυμα καθώς και ένα αποδεικτικό video.

Επιστροφή στο υγρό στοιχείο, δηλαδή στο... στοιχείο της για την Φεντερίκα Πελεγκρίνι. Μετά από αποχή 1,5 μήνα που επιβλήθηκε ελέω κορονοϊού, η Ιταλία μπήκε στη Φάση Νο 2 όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας και από την Δευτέρα επιτρέπονται οι ατομικές προπονήσεις, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τη διάσημη αθλήτρια.

Η Ιταλίδα ολυμπιονίκης επισκέφτηκε το κολυμβητήριο της Βερόνα και μάλιστα φρόντισε να καταγράψει την ιστορική στιγμή, δημοσιεύοντας video μέσω Instagram όπου είναι πάνω στον βατήρα και ακούει οδηγίες από τον προπονητή της λίγο πριν βουτήξει στο νερό.

Το ξεχωριστό μήνυμα της Πελεγκρίνι για την επιστροφή στις πισίνες

"Μετά από έξι εβδομάδες... σαν μωρό", ήταν το σχόλιό της στον προσωπικό λογαριασμό της, ενώ σε δηλώσεις που έκανε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων για την πρωτόγνωρη για αυτήν κατάσταση, όπου ήταν αναγκασμένη να μην κολυμπάει, απάντησε:

"Είμαι ικανοποιημένη επειδή σε αυτές τις δύο εβδομάδες δούλεψα πολύ στο ελεύθερο σώμα μου και κατάφερα να βάλω δύναμη στην πλάτη. Αυτό θα με βοηθήσει να επιστρέψω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ