ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αταμάν: "Δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, αλλά να ξεπεράσουμε την πανδημία"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε έκκληση να κατεβάσει ρολά η BSL, που είναι το μοναδικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που συνεχίζεται αυτή την στιγμή.

Η Αναντολού Εφές κέρδισε με ευκολία την Μπούρσασπορ, αλλά ο Εργκίν Αταμάν μόνο για αγωνιστικά θέματα δεν είχε διάθεση να μιλήσει μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Ο προπονητής των μπλε έκανε έκκληση προκειμένου να διακοπεί -εξαιτίας του κορονοϊού- η BSL, που πλέον είναι το μοναδικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που συνεχίζεται.

"Είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθείς με αθλητισμό σε τέτοια ατμόσφαιρα. Ο κόσμος είναι προσεκτικός, οι παίκτες μου είναι άνθρωποι και κανείς δεν σκέφτεται το παιχνίδι, τη νίκη ή την ήττα. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, που αγωνίστηκαν σήμερα, ως επαγγελματίες. Ελπίζω ότι οι θεσμοί μας θα πάρουν την απόφαση της διακοπής, σκεπτόμενοι την υγεία των αθλητών και το ευ αγωνίζεσθαι" δήλωσε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν, για να καταλήξει:

"Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά να ξεπεράσουμε όλοι μαζί την πανδημία που απειλεί τη χώρα και την ανθρωπότητα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ