ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Basket League: Η πρόταση του ΠΣΑΚ προς τον ΕΣΑΚΕ

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέσω επιστολής προς τον ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ επεσήμανε εκ νέου την πρόθεση των παικτών για να ολοκληρωθεί η σεζόν, ενώ κατέθεσε πρόταση αναφορικά με τα συμβόλαια σε περίπτωση που επικυρωθεί η οριστική διακοπή της ΕΚΟ Basket League.

Η απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από τις ομάδες να εισηγηθεί ο ΕΣΑΚΕ την οριστική διακοπή της φετινής EKO Basket League, είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση τόσο του ΠΣΑΚ όσο και του ΣΕΠΚ.

Ο Σύνδεσμος των Παικτών τόνισε μέσω ανακοίνωσης πως οι αθλητές είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν ακόμη κι εν μέσω καλοκαιριού αν χρειαστεί, ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα, ενώ παρόμοια στάση κράτησε κι αυτός των Προπονητών.

Η συγκεκριμένη πρόθεση υπογραμμίζεται επίσης στην επιστολή που έστειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στον ΕΣΑΚΕ, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει επίσης η πρόταση να τους καταβληθεί το 80% των συμφωνηθέντων, εφόσον δεν καταστεί δυνατό να επιστρέψουν οι ομάδες στα παρκέ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Εκτός των άλλων, ο ΠΣΑΚ πρότεινε την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να προκύψει απόφαση που θα ικανοποιεί άπαντες.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης μεταξύ άλλων συμφώνησαν να καταβληθούν στους παίκτες τα δεδουλευμένα μέχρι τις 13 Μαρτίου, ημερομηνία κατά την οποία διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού και μένει να δούμε τι θα προκύψει στις διαβουλεύσεις των επόμενων ημερών.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ