ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φαν Ντάικ: "Θα στενοχωρηθώ αν πάρουμε τον τίτλο σε άδειο γήπεδο λόγω κορονοϊού"

Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Την ανησυχία του πως οι φανς της Λίβερπουλ δεν θα είναι σε θέση να πάνε γήπεδο για να χαρούν το πρωτάθλημα λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, εξωτερίκευσε με δηλώσεις του ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Η Λίβερπουλ ήταν η ομάδα που χαιρόσουν να βλέπεις στη φετινή Premier League έχοντας απολογισμό 27 νίκες - 1 ισοπαλία - 1 ήττα σε σύνολο 29 αγωνιστικών που την έφερε στο +25 από την Μάντσεστερ Σίτι, το οξύμωρο είναι όμως ότι οι φίλοι των ρεντς κινδυνεύουν να μην πανηγυρίσουν στο φινάλε όπως θα ήθελαν την επιστροφή στην κορυφή μετά από 30 χρόνια.

Για αυτό η ευθύνη ανήκει στον κορονοϊό που απειλεί να διαλύσει την υγεία στον πλανήτη, με την Premier League να έχει διακοπεί προσωρινά αλλά να εκφράζονται φόβοι πως ακόμα και αν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, αυτό θα γίνει με τα γήπεδα να παραμένουν κλειστά για την προστασία του κόσμου.

Αυτό το γνωρίζει ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, με τον Ολλανδό κάπτεν της άμυνας των ρεντς να μπαίνει στη θέση των οπαδών και να παραδέχεται πως αν ήταν και αυτός στη θέση τους θα αισθανόταν πολύ άσχημα που θα στερείτο τη δυνατότητα να δει την ομάδα του να σηκώνει την κούπα της πρωταθλήτριας σε ένα γεμάτο στάδιο.

"Εάν κατακτούσαμε το πρωτάθλημα σε ένα άδειο στάδιο και έλειπαν οι οπαδοί μας, θα ήμουν πολύ απογοητευμένος και στενοχωρημένος για αυτούς.

Προφανώς θα είναι πλήγμα για την ομάδα αν δεν υπάρχει κόσμος στο Άνφιλντ, δεν υπάρχει κάποιος που να θέλει να γίνονται αγώνες χωρίς τους οπαδούς.

Μέχρι να βγει απόφαση για να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα, θα πρέπει να προσαρμοστούμε με την υπάρχουσα κατάσταση.

Ό,τι και αν γίνει πάντως, εμείς είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στους οπαδούς της Λίβερπουλ, αυτό είναι σίγουρο", τόνισε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ σε δηλώσεις του σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ