Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε πως συνολικά τέσσερα μέλη της βρέθηκαν, εν τέλει, θετικά σε κορονοϊό. Μόνο ένας παίκτης, ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου και δύο διοικητικοί υπάλληλοι.

Μετά από πέντε μέρες αναμονής, η Φενέρμπαχτσε προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση αναφορικά με τα κρούσματα κορονοϊού εντός της ομάδας. Ο Αλί Κοτς δήλωσε τις προάλλες πως έξι μέλη είχαν ύποπτα κρούσματα, μέσω ανακοίνωσης όμως η τουρκική ομάδα εξήγησε πως μόλις τέσσερα μέλη της βρέθηκαν, εν τέλει, θετικά στον κορονοϊό.

ADVERTISING

"Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που λάβαμε από το Υπουργείο Υγείας, τέσσερα άτομα βρέθηκαν θετικά τον COVID-19, ένας αθλητής, ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου και δύο διοικητικοί υπάλληλοι" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη θέση της Φενέρμπαχτσε, η οποία εξήγησε επίσης πως "όπως είχαμε αναφέρει επίσης στο παρελθόν δεν υπάρχει κάποια κλινική εικόνα που να απαιτεί την παραμονή στο νοσοκομείο, εκτός από ένα μέλος της διοίκησης (σ.σ.: πρόκειται για τον Τσενκ Ρεντά). Οι αθλητές και οι υπάλληλοί μας ακολουθούν τις διαδικασίες ίασής τους κατ' οίκον, όντες σε απομόνωση, και η εξέλιξη της υγείας τους παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελεί της ομάδας".

Ενώ η ανακοίνωση καταλήγει: "Τα ονόματα των αθλητών και των υπαλλήλων που βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό, δεν πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα για λόγους σεβασμού στο ιατρικό απόρρητο".

ADVERTISING

Photo Credits: Eurokinissi