ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Αναβολή όλων των αγώνων σε Champions League και Europa League

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η UEFA ανακοίνωσε ότι λόγω κορονοϊού δεν θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα οι αγώνες σε Champions League και Europa League. Έτσι, δεν θα γίνει ούτε το Γουλβς - Ολυμπιακός.

Οποιοσδήποτε αγώνας είχε προγραμματιστεί την επόμενη εβδομάδα για το Champions League και το Europa League, αναβλήθηκε. Το ανακοίνωσε η UEFA την Παρασκευή (13/3), λόγω του κορονοϊού. Αναβάλλονται, επίσης, οι κληρώσεις για τα προημιτελικά των δύο διοργανώσεων, που είχαν προγραμματιστεί για τις 20 Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/3, 19.55) η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο Μολινό (1-1 το πρώτο παιχνίδι στο κεκλεισμένων των θυρών Γ. Καραϊσκάκης).

Υπενθυμίζεται ότι η UEFA ανακοίνωσε πως την Τρίτη (17/03) θα υπάρξει μία ευρεία τηλεδιάσκεψη με θέμα συζήτησης το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και το Euro 2020, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Από χθες είχε γίνει γνωστό ότι δεν θα γίνουν οι αναμετρήσεις Γιουβέντους - Λιόν και Σίτι - Ρεάλ. " Οι περαιτέρω αποφάσεις για το πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες θα ανακοινωθούν εγκαίρως" ανακοίνωσε η UEFA. Ό,τι ισχύει για τους αγώνες του Champions League και του Europa League ισχύει ασφαλώς και για το UEFA Youth League.

Τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν στο Champions League:

17 Μαρτίου

Γιουβέντους - Λιόν

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης

18 Μαρτίου

Μπάγερν - Τσέλσι

Μπαρτσελόνα - Νάπολι

Τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν στο Europa League:

Πέμπτη 19 Μαρτίου

Χετάφε - Ίντερ

Σαχτάρ - Βόλφσμπουργκ

Λεβερκούζεν - Ρέιντζερς

Γουλβς - Ολυμπιακός

Γιουνάιτεντ - ΛΑΣΚ

Βασιλεία - Άιντραχτ

Ρόμα - Σεβίλλη

Κοπεγχάγη - Μπασακσεχίρ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ