ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Εξετάζεται "ψαλίδι" στα συμβόλαια των παικτών της Μπαρτσελόνα

EUROLEAGUE /  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ενημερώθηκαν από τη διοίκηση ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην δοθούν κάποιοι μισθοί λόγω της διακοπής της αγωνιστικής δράσης.

Η δράση στην Ισπανία έχει ανασταλλεί για τα καλά, η χώρα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές λόγω του κορονοϊού και οι σύλλογοι προσπαθούν να βρουν τρόπους για να περιορίσουν τη ζημία από το γεγονός πως τα πάντα έχουν παραλύσει στη χώρα. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, στη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή 20 Μαρτίου μεταξύ των υπευθύνου κάθε αθλητικού τμήματος, συζητήθηκε έντονα το ενδεχόμενο να υπάρξει ψαλίδι στον ετήσιο μισθό των αθλητών, από την στιγμή που αυτοί δεν βρίσκονται σε δράση.

Όπως μάλιστα επισημαίνεται, αυτό δεν θα γινόταν παρά να επηρεάσει επίσης την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς. Οι άνθρωποι των μπλαουγκράνα μετέφεραν το... μήνυμα για όσα συζητήθηκαν και τις σκέψεις που υπάρχουν στον Άντε Τόμιτς κι αυτός -ως αρχηγός- το μετέφερε σε όλους τους συμπαίκτες του. Όπως είναι φυσιολογικό, πλέον υπάρχουν νομικής φύσεως θέματα, εφόσον η ομάδα επιδιώξει να συμμαζέψει κάπως την κατάσταση και να μην δώσει κάποιους μισθούς, δεδομένου ότι άπαντες είναι αποκλεισμένοι στο σπίτι τους.

Στο ίδιο δημοσίευμα, επισημαίνεται πως οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα εξετάζουν τη δυνατότητα να υπαχθεί ο σύλλογος σε νομοθεσία που επιτρέπει σε εταιρείες να μην πληρώσουν τη μισθοδοσία εφόσον έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους.

Αυτό δεν επηρεάζει μόνο τους παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς, αλλά συνολικά τους αθλητές του συλλόγου, μεταξύ των οποίων κι αυτοί της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ