ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στη Σερβία με πτήση της κυβέρνησης

Fenerbahce head coach Zeljko Obradovic gives direction to his players during their Final Four Euroleague final basketball match between Real Madrid and Fenerbahce in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Fenerbahce head coach Zeljko Obradovic gives direction to his players during their Final Four Euroleague final basketball match between Real Madrid and Fenerbahce in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Με πτήση που έχει προγραμματίσει η σερβική Κυβέρνηση θα επιστρέψει στην πατρίδα του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως και όλοι οι Σέρβοι που αγωνίζονται στην Τουρκία.

Με τον κορονοϊό να εξαπλώνεται ταχύτατα και στην Τουρκία, όλα δείχνουν ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όπως και όλοι οι Σέρβοι αθλητές που αγωνίζονται στη γειτονική χώρα θα επαναπατριστούν και μάλιστα άμεσα.

Αυτό θα γίνει μετά από πρωτοβουλία της σερβικής κυβέρνησης, η οποία μάλιστα έχει προγραμματίσει και πτήση με την οποία ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε και η οικογένειά του θα επιστρέψουν στη χώρα τους, όπως ανέφερε το Sportando: "Θα φέρουμε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την οικογένειά τους πίσω με δικό μας αεροπλάνο", δήλωσε σχετικά ο Σέρβος Υπουργός Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάσιτς.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει άλλωστε και για όλους τους Σέρβους παίκτες που αγωνίζονται στην Τουρκία και θα επιστρέψουν επίσης στην πατρίδα τους.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ