ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Επιστρέφει στις προπονήσεις η Βόλφσμπουργκ

A women desinfects the seats of the substitute bench prior to the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and RB Leipzig in Wolfsburg, Germany, Saturday, March 7, 2020. (Swen Pfoertner/dpa via AP)
A women desinfects the seats of the substitute bench prior to the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and RB Leipzig in Wolfsburg, Germany, Saturday, March 7, 2020. (Swen Pfoertner/dpa via AP) AP

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα (23/3) επιστρέφει στις προπονήσεις παρά το φόβο και τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στη Γερμανία λόγω κορονοϊού.

Η Γερμανία πλήττεται από τον κορονοϊό καθώς μετρά 93 νεκρούς, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αγγίζουν τα 24.000.

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα (23/3) επιστρέφει στις προπονήσεις παρά το φόβο και τα περιοριστικα μέτρα που ισχύουν στη χώρα, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν από την καθολική απαγόρευση.

Στην ανακοίνωσή τους οι λύκοι αναφέρουν ότι προχωρούν σε αυτήν την κίνηση από τη στιγμή που η Bundesliga δεν έχει ανακοινώσει νέα αναβολή.

Σύμφωνα με την ισχύουσα απόφαση η επιστροφή στη δράση τοποθετείται για τις 4 Απριλίου, αν και θεωρείται απίθανο με τα τωρινά δεδομένα να έχουμε σέντρα αυτήν την ημερομηνία.

Η Βόλφσμπουργκ ενημέρωσε ότι η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί σε τέσσερα διαφορετικά γκρουπ, τα οποία θα έχουν ξεχωριστά αποδυτήρια και ντους για ν' αποφευχθεί η ενδεχόμενη μετάδοση του ιού.

Υπενθυμίζεται ότι στην ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη, Ιταλία, η Κάλιαρι ανακοίνωσε πρωτη την επιστροφή στις προπονήσεις, ακολούθησε η Νάπολι ενώ το ίδιο πράττει και η Λατσιο.

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, κάλεσε με δηλώσεις τον Άρη Σοϊλέδη και τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Βουκουρεστίου να επιστρέψουν στις προπονήσεις παρά την απαγόρευση που υπάρχει.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ