ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η Αρμάνι μετατρέπει τα εργοστάσιά της για να παράξει ιατρικές ρόμπες

Giorgio Armani watches the Euroleague basketball match between EA7 Emporio Armani Milan and Real Madrid in Assago, near Milan, Italy, Thursday, Oct. 27, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Giorgio Armani watches the Euroleague basketball match between EA7 Emporio Armani Milan and Real Madrid in Assago, near Milan, Italy, Thursday, Oct. 27, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Αρμάνι ανακοίνωσε ότι μετατρέπει τα εργοστάσιά της προκειμένου να παράγουν πλέον υλικό, που θα παραδοθεί στα νοσοκομεία της Ιταλίας.

Ο Τζόρτζο Αρμάνι είναι από τους επιχειρηματίες που έχουν ήδη βοηθήσει σημαντικά την Ιταλία, σε οικονομικό επίπεδο μέσω δωρεών, για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού. Ο ιδιοκτήτης της Αρμάνι Μιλάνο δώρισε πριν από μερικές ημέρες το ποσό των 2.000.000 ευρώ για την ενίσχυση νοσοκομείων στο Μπέργκαμο, την Πιατσέντσα και τη Βερσίλια, αλλά δεν μένει εκεί.

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου η γνωστή εταιρεία ένδυσης ανακοίνωσε ότι μετατρέπει τα εργοστάσιά της, προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή ιατρικών ρομπών μιας χρήσης. Όπως έγινε επίσημα γνωστό, η απόφαση θα γίνει άμεσα πράξη, προκειμένου να παραχωρηθεί όλο το υλικό στους εργαζομένους του συστήματος υγείας της Ιταλίας, που παλεύουν για να κερδίσουν τη μάχη με τον κορονοϊό.

Θυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο αποφάσισε στις ΗΠΑ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις επίσημες εμφανίσεις των ομάδων του MLB.

AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ