ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζεζούς σε δημοσιογράφους: "Θα έπρεπε να κολλήσετε κορονοϊό"

Ζεζούς σε δημοσιογράφους: "Θα έπρεπε να κολλήσετε κορονοϊό"

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Πορτογάλος τεχνικός της Φλαμένγκο, Ζόρζε Ζεζούς, για να αναρρώσει από τον κορονοϊό και κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο αντέδρασε στο κυνηγητό των δημοσιογράφων λέγοντας: «Θα έπρεπε να κολλήσετε κορονοϊό».

Επεισοδιακή ήταν η άφιξη του Ζόρζε Ζεζούς στην Πορτογαλία από τη Βραζιλία το προηγούμενο διάστημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Φλαμένγκο είναι θετικός στον κορονοϊό και γύρισε στην πατρίδα του προκειμένου να αναρρώσει.

Κατά την άφιξη του 65χρονου υπήρξαν απρόοπτα και μια ατάκα του άναψε φωτιά στην Πορτογαλία και έγινε πρώτο θέμα. Συγκεκριμένα τηλεοπτικά συνεργία και αρκετοί δημοσιογράφοι περίμεναν τον Ζόρζε Ζεζούς.

Δεν στάθηκαν όμως μόνο εκεί αλλά τον πήραν στο κυνήγι για να του πάρουν μια δήλωση με τον 65χρονο τεχνικό ο οποίος φορούσε την απαραίτητη μάσκα να τους διώχνει από μπροστά του φανερά ενοχλημένος. Το κυνηγητό συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά ακόμα και λίγο πριν βγει από το αεροδρόμιο ο Ζεζούς γύρισε και είπε: "Φύγετε από μπροστά μου. Δεν σέβεστε τίποτα. Θα έπρεπε να κολλήσετε κορονοϊό".

Μια ατάκα που φυσικά ήταν άστοχη από πλευράς του Πορτογάλου τεχνικού και έγινε πρώτο θέμα στα Μ.Μ.Ε. της Πορτιογαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ