Η γερμανική ομοσπονδία πρότεινε, μετά από τηλεδιάσκεψη, στις επαγγελματικές ομάδες να αναστείλουν την λειτουργία των πρωταθλημάτων τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου.

Στη διάρκεια της Τρίτης υπήρξε τηλεδιάσκεψη της γερμανικής ομοσπονδίας για το τι θα γίνει στις επαγγελματικές κατηγορίες της Γερμανίας.

ADVERTISING

Μετά τα όσα συζητήθηκαν αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να παρθούν αυτό που προτάθηκε σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες ήταν να δοθεί νέα αναβολή μέχρι τις 30 Απριλίου.

Έτσι ώστε στην τελεδιάσκεψη που θα έχουν οι ομάδες στις 31 Μαρτίου να παρθεί τελική απόφαση για το θα γίνει τόσο στην Bundesliga όσο και στην Bundesliga 2.

Όπως τόνισαν βέβαια στη σημερινή συνεδρίαση στόχος όλων είναι να τελειώσουν τη σεζόν έως 30 Ιουνίου και πλέον είναι αρκετά πιθανό όλα τα ματς να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει: "Πάμε για κεκλεισμένων και τη μίνιμουμ παρουσία προσωπικού και δημοσιογράφων στα γήπεδα".

ADVERTISING

Όπως άλλωστε τονίζει η ομοσπονδία της Γερμανίας έχει ευθύνη για 56.000 άμεσους και έμμεσους υπαλλήλους με την ανακοίνωση να σημειώνει: "Εχουμε ευθύνη για μια βιομηχανία με 56.000 άμεσους και έμμεσους υπαλλήλους".