ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η Σαμπντόρια ανακοίνωσε τρία νεα κρούσματα

Κορονοϊός: Η Σαμπντόρια ανακοίνωσε τρία νεα κρούσματα
TANO PECORARO/LAPRESSE VIA AP

Η Σαμπντόρια ανακοίνωσε πως τρεις ποδοσφαιριστές της βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από τις εξετάσεις που έκαναν και τέθηκαν σε καραντίνα.

Η Σαμπντόρια, που χτυπήθηκε από τον κορονοϊό τον περασμένο Μάρτιο, καλείται εκ νέου να λογαριαστεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον αόρατο εχθρό.

Όπως έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης η ομάδα της Γένοβας, διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό τρεις ποδοσφαιριστές της για πρώτη φορά ενώ βρέθηκε θετικός ένας ακόμα που είχε προσβληθεί πριν λίγο καιρό και είχε αναρρώσει.

"Η Σαμπντόρια γνωστοποιεί πως στο πλαίσιο των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της, βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό τρία δείγματα για πρώτη φορά ενώ ένας παίκτης βρέθηκε ξανά θετικός.

Αυτή τη στιγμή είναι ασυμπτωματικοί και τέθηκαν σε καραντίνα, όπως θα βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση όπως ορίζει το πρωτόκολλο", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος άνθρωπος της Σαμπντόρια που διαγνώστηκε θετικός, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας, ήταν ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, στις 12 Μαρτίου.

Κατόπιν βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 και οι Μπερεζίνσκι, Ντεπάολι, Κόλεϊ, Έκνταλ, Λα Γκούμινα και Θόρσμπι, καθώς και ένα μέλος του ιατρικού επιτελείου των μπλουτσερκιάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ