ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η σύντροφος του Ρονάλντο έστειλε μήνυμα πίστης και ελπίδας

Juventus soccer player Cristiano Ronaldo poses with his partner, model Georgina Rodriguez after receiving the Lifetime Achievement award given by the Spanish sports paper 'Marca', in Madrid, Spain, Monday, July 29, 2019. (AP Photo/Paul White)
Juventus soccer player Cristiano Ronaldo poses with his partner, model Georgina Rodriguez after receiving the Lifetime Achievement award given by the Spanish sports paper 'Marca', in Madrid, Spain, Monday, July 29, 2019. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ ξεκαθάρισε πως είναι καλά τόσο εκείνη όσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ζήτησε από όλο τον κόσμο να έχει ελπίδα στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Λίγες ημέρες αφότου μπήκε σε καραντίνα ελέω κορονοϊού τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μαδέιρα, η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ θέλησε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας και παράλληλα εμψύχωσης σε όλο τον κόσμο.

"Κοιτάζοντας τον ορίζοντα από το παράθυρό μου. Θυμήθηκα αυτή την πολύ όμορφη ει κόνα από τη φωτογράφιση που είχα κάνει για το περιοδικό Grazia", ήταν τα πρώτα λόγια του μοντέλου με τα οποία συνόδευε τη φωτογραφία της από πρόσφατη επαγγελματική της υποχρέωση, και πρόσθεσε:

"Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να έχουμε πίστη και να ψάχνουμε να βρούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Αυτή είναι μία καλή στιγμή για να σκεφτούμε και να αξιολογήσουμε αυτό που έχουμε.

Η σημασία των μικρών πραγμάτων είναι να είσαι με την οικογένεια. Η υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα, εμείς είμαστε καλά.

Κουράγιο σε όλους εκείνους που παλεύουν με τον κορονοϊό, σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για θεραπεία. Είμαστε σε απόσταση αλλά πάντα ενωμένοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ