ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η σύζυγος του Αρτέτα ενημέρωσε μέσω video για την εξέλιξη της υγείας του

Spanish actress and model Lorena Bernal and Spanish soccer player Mikel Arteta arrive at the 2008 European MTV Awards in Liverpool, England, Thursday, Nov. 6, 2008. (AP Photo/Joel Ryan)
Spanish actress and model Lorena Bernal and Spanish soccer player Mikel Arteta arrive at the 2008 European MTV Awards in Liverpool, England, Thursday, Nov. 6, 2008. (AP Photo/Joel Ryan) AP PHOTO/JOEL RYAN

Λίγες ημέρες αφότου ο Μικέλ Αρτέτα διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, η σύζυγός του Λορένα έσπευσε να καθησυχάσει τον κόσμο, τονίζοντας πως τα συμπτώματα που έχει δεν θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να τον σταματήσουν να εργάζεται.

Ο Μικέλ Αρτέτα βρέθηκε θετικός την περαμένη Πέμπτη στον κορονοϊό μετά τις από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και ουσιαστικά ήταν εκείνος με τον οποίο άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να μπει λουκέτο στην Premier League, αφού μετά από εκείνον ήταν πολλοί οι άνθρωποι από διαφορετικές ομάδες της πρώτης κατηγορίας που εμφάνισαν και αυτοί τα συμπτώματα.

Το ευχάριστο πάντως όσον αφορά στον τεχνικό της Άρσεναλ, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα, είναι πως περνάει πολύ ήπια αυτή την αρρώστια, με τη σύζυγό του Λορένα να σπεύδει μέσα από video που δημοσίευσε στο Instagram να καθησυχάσει τους ακόλουθούς της.

"Υπό αυτές τις συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε τώρα, αισθάνθηκα την ανάγκη να μοιραστώ την κατάσταση.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα στο κινητό, τα emails, τα τηλεφωνήματα που έχουμε λάβει, είναι όλα συγκινητικά.

Καταλαβαίνω πως θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει. Σας λέω λοιπόν πως ο άνδρας μου είναι μία χαρά, καλά στην υγεία του.

Είναι αλήθεια πως είχε συμπτώματα του ιού αλλά τα συμπτώματα δεν τον είχαν σταματήσει από το να πάει στη δουλειά σε μία φυσιολογική κατάσταση.

Θα είχε πάρει ένα ιβουπροφαίνη ή παρακεταμόλη και θα είχε πάει στη δουλειά, δεν είναι κάτι το σοβαρό. Κάποια δέκατα, κάποιοι πονοκέφαλοι αλλά αυτό είναι όλο. Αυτή είναι η εμπειρία του. Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Προφανώς, ο ιός δεν είναι φονικός. Είναι για έναν συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων αλλά η πλειονότητα θα τον περάσει με ελαφριά συμπτώματα.

Ίσως κάποιοι άνθρωποι να έχουν περισσότερα συμπτώματα σε σύγκριση με άλλους αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό", αποκάλυψε μεταξύ άλλων για τον τεχνικό της Άρσεναλ η σύζυγός του.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους 20 άτομα στο Ηνωμένο Βασιλείο από τον κορονοϊό, με τα επιβεβαιωμένα κρουσματα να είναι ήδη πάνω από 1.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ