ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η συγκινητική υποστήριξη των παικτών της Νόριτς στους ηλικιωμένους

Κορονοϊός: Η συγκινητική υποστήριξη των παικτών της Νόριτς στους ηλικιωμένους

Λίστα με ονόματα ηλικιωμένων οπαδών της Νόριτς έχει πάρει κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας, με τον Τιμ Κρουλ να εξηγεί ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η ανθρωπότητα.

Με το λουκέτο να έχει μπει στην Premier League εδώ και αρκετές ημέρες και τον λαό της Αγγλίας να βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό για να αποφύγει την έκθεση στον κορονοϊό , κάθε ομάδα προσπαθεί να βρει τρόπους για να δώσει το καλό παράδειγμα και να προσφέρει στην κοινωνία. Οι παράγοντες της Νόριτς, βέβαια, πήγαν πολλά βήματα προς τα εμπρός καθώς έδωσαν σε κάθε ποδοσφαιριστή μια λίστα με ονόματα ηλικιωμένων υποστηρικτών του συλλόγου ώστε εκείνοι να τους τηλεφωνούν, να τους κρατούν παρέα και να τους δίνουν δύναμη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ο τερματοφύλακας της Νόριτς, Τιμ Κρουλ, αποκάλυψε την ενέργεια της ομάδας και μάλιστα είπε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να ενημερώνουν άμεσα την ομάδα αν θεωρούν ότι κάποιος ηλικιωμένος αντιμετωπίζει πνευματικό ή σωματικό πρόβλημα ώστε στη συνέχεια να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την φροντίδα του. " Η ομάδα έχει πολλούς κατόχους διαρκείας σε μεγάλη ηλικία. Η γειτόνισά μου είναι 94 ετών και την βοήθησα με τα ψώνια της, έκανα μια μικρή προσπάθεια που μου έδωσε τεράστια ευχαρίστηση" είπε ο Κρουλ στην De Telegraaf.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ