ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η ΤΣΣΚΑ έδωσε άδεια στους παίκτες της

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε πως οι παίκτες έχουν την άδεια να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους, από την Παρασκευή 27 Μαρτίου. Τι είπε ο Αντρέι Βατούτιν.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε άδεια σε όλους τους παίκτες της να αποχωρήσουν από τη Ρωσία και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, εφόσον το επιθυμούν. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ενημέρωσαν για την σχετική απόφαση, η οποία τίθεται σε εφαρμογή από την Παρασκευή 27 Μαρτίου, μετά την έξαρση του κορονοϊού.

" Αναλύσαμε τις τελευταίες πληροφορίες από τις αρμόδες αρχές, την EuroLeague και τη VTB League, και πήραμε την απόφαση να μην συνεχιστούν οι καθημερινές προπονήσεις. Ο σύλλογος θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να παρέχει τη δυνατότητα σε όλους να παραμείνουν σε φόρμα, όσοι συνεχίσουν να βρίσκονται στην Μόσχα. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες θα παραμείνουν σε φόρμα, όπου κι αν βρίσκονται, σε περίπτωση που επανεκκινήσουν οι διοργανώσεις. Ελπίζουμε για το καλύτερο, αλλά αυτή την ώρα δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Θα επιστρέψουμε, δεν λέμε αντίο" ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα ο Αντρέι Βατούτιν.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ