ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η UEFA ανέβαλε τα τουρνουά της Elite Round σε Νέους, Παίδες, Νεάνιδες, Κορασίδες

Κορονοϊός: Η UEFA ανέβαλε τα τουρνουά της Elite Round σε Νέους, Παίδες, Νεάνιδες, Κορασίδες

Η UEFA προχώρησε στην αναβολή όλων των τουρνουά που είχαν προγραμματιστεί για το διάστημα από 14 Μαρτίου έως 14 Απριλίου σε επίπεδο Νέων, Παίδων, Νεάνιδων και Κορασίδων.

Την ώρα που τα ματς του Europa League την Πέμπτη, ανάμεσα σε αυτά και του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, θα διεξαχθούν κανονικά με την UEFΑ να συνεδριάζει την Τρίτη για να αποφασίσει για EURO 2020, Champions League και Europa League ήρθε από την πλευρά της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας η ανακοίνωση πως όλα τα τουρνουά για την Elite Round σε επίπεδο Νέων, Παίδων, Νεάνιδων και Κορασίδων αναβάλλονται.

Αυτή είναι η πρώτη απόφαση που παίρνει από κοινού η UEFA για κάποια από την διοργάνωση που γίνεται υπό την αιγίδα της και η οποία αφορά Εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα σε όλη την Ευρώπη από τις 14 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου ήταν να διεξαχθούν αρκετά τουρνουά U19 και U17 αλλά αυτά αναβλήθηκαν και επίσημα με σχετική ανακοίνωση της UEFA την οποία κοινοποίησε και η ΕΠΟ και η οποία αναφέρει:

"Λόγω της εξάπλωσης του COVID-19 στην Ευρώπη, η UEFA αποφάσισε την αναβολή όλων των τουρνουά της φάσης Elite των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων U19 (Νέων), WU19 (Νεανίδων), U17 (Παίδων) και WU17 (Κορασίσων), που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν μεταξύ 14 Μαρτίου και 14 Απριλίου 2020. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους θα οριστούν εν ευθέτω χρόνο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ