ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Και δεύτερος παίκτης θετικός στο Ανόβερο

Cologne's Jannes Horn poses at the presentation of Bundesliga soccer club 1. FC Cologne for the new season at the stadium in Cologne, Germany, Monday, July 24, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Cologne's Jannes Horn poses at the presentation of Bundesliga soccer club 1. FC Cologne for the new season at the stadium in Cologne, Germany, Monday, July 24, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο 23χρονος αμυντικός, Γιάνες Χορν, είναι ο δεύτερος παίκτης του Ανοβέρου με κορονοϊό, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση για τον Τίμο Χούμπερς. Σε καραντίνα όλη η γερμανική ομάδα, ζήτησε αναβολή των δύο επόμενων ματς.

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται και στη Γερμανία η οποία μετρά τέσσερις νεκρούς, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα ανέρχονται σε 2.078.

Το Ανόβερο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/3) ότι ο Τίμο Χούμπερς υποβλήθηκε σε εξετάσεις και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ένα 24ωρο μετά, τα κρούσματα στη γερμανική ομάδα είναι ήδη δυο. Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (12/3) θετικός στον ιό διαγνώσθηκε και ο συνομήλικός και συμπαίκτης του, Γιάνες Χορν.

Μάλιστα όλα τα μέλη (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές) της επαγγελματικής ομάδας τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών.

Το Ανόβερο με επίσημο αίτημα στη Λίγκα και την ομοσπονδία ζήτησε την αναβολή των δύο επόμενων ματς της ομάδας. Είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσει την Ντινάμο Δρέσδης (15/3, 14:30) και να ταξιδέψει στο Όσναμπρικ (21/3, 14:00) στο πλαίσιο των 26ης και 27ης αντίστοιχα αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ