ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες σε Γαλλία και Πορτογαλία

PSG's Angel Di Maria, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group A soccer match between PSG and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
Pari, Di Maria, Real (AP IMAGES) AP IMAGES

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθούν τα παιχνίδια των επαγγελματικών κατηγοριών σε Γαλλία και Πορτογαλία, όπως αποφάσισαν οι διοργανώτριες αρχές τους.

Μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού αποφάσισε να πάρει η γαλλική λίγκα. Έτσι αποφασίστηκε τα παιχνίδια της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας να διεξαχθούν χωρίς την παρουσία κόσμου ως και τις 15 Απριλίου. Όπως αναφέρει η απόφαση, το μέτρο λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους.

Εξάλλου, κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν και τα ματς του πορτογαλικού πρωταθλήματος Έπειτα από απόφαση της διοργανώτριας αρχής, όλα τα παιχνίδια των επαγγελματικών κατηγοριών θα γίνουν χωρίς φιλάθλους. Σε πρώτη φάση, αυτό θα συμβεί για τις αναμετρήσεις της προσεχούς αγωνιστικής. Χωρίς φιλάθλους θα διεξαχθούν και τα παιχνίδια του futsal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ