ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: "Κλείνει" τα σύνορα η Μαδέρα που βρίσκεται ο Ρονάλντο

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrate after scores with penalty against AC Milan during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrate after scores with penalty against AC Milan during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Μαδέρα, όπου βρίσκεται σε καραντίνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την οικογένειά του, ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει από την Τρίτη (31/3) σε περιορισμό των ατόμων που θα εισέρχονται στα νησιά της ως μέτρο προφύλαξης από τη διασπορά του κορονοϊού.

Η Μαδέρα, μια αυτόνομη περιφέρεια της Πορτογαλίας, ανακοίνωσε ότι θα περιορίσει τον αριθμό των ατόμων που επιτρέπεται να εισέλθουν στα νησιά της στα 100 την εβδομάδα από την Τρίτη (31/3), σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters. Τα διαθέσιμα ξενοδοχεία της περιοχής θα χρησιμοποιηθούν για την απομόνωση ατόμων με συμπτώματα κορονοϊού, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να ανέρχονται στα 34.

Στην περιοχή βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την οικογένειά του, καθώς είχε τεθεί σε καραντίνα μετά τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στη Γιουβέντους. Μάλιστα, μία βόλτα του Πορτογάλου με τη σύντροφό του, Χεορχίνα και τα παιδιά του, στάθηκε αφορμή να προκληθούν αντιδράσεις επειδή ο Πορτογάλος σούπερ σταρ -ουσιαστικά- δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο. Ο ίδιος δεν έδωσε μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα, ανεβάζοντας την Κυριακή (29/3) μία φωτογραφία με τη μητέρα του, η οποία ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ