ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Νέα επιστολή του Ολυμπιακού στη EuroLeague για τον αγώνα στο Μιλάνο

Κορονοϊός: Νέα επιστολή του Ολυμπιακού στη EuroLeague για τον αγώνα στο Μιλάνο

Με νέα επιστολή τους, οι παράγοντες του Ολυμπιακού προσπαθούν να πείσουν τη EuroLeague να αναθεωρήσει και να αντιληφθεί την ιδιαιτερότητα της κατάστασης που επικρατεί στο Μιλάνο.

Πιέσεις προς τη EuroLeague ασκεί τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός, ώστε η διοργανώτρια αρχή να αναθεωρήσει σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα της 29ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με την Αρμάνι Μιλάνο.

Το αρχικό αίτημα των ερυθρόλευκων για αλλαγή έδρας απορρίφθηκε , ωστόσο οι Πειραιώτες δεν το βάζουν κάτω και - θορυβημένοι απ' όσα γίνονται στο Μιλάνο - προσπαθούν να εξηγήσουν στη EuroLeague την ιδιαιτερότητα αυτής της κατάστασης με την τρομερά ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού στην Ιταλία.

Με δεδομένους τους εκατοντάδες θανάτους που έχουν ήδη καταμετρηθεί στην Ιταλία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, οι συνεργάτες και οι παίκτες του θέλουν να αποφύγουν αυτό το ταξίδι, θέλουν να προφυλάξουν τους εαυτούς τους, αλλά και τις οικογένειές τους και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη αντίδραση της EuroLeague και ποια εκείνη του Ολυμπιακού σε περίπτωση που και αυτή η επιστολή τους δεν βρει ανταπόκριση.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας έχει οριστεί για την Πέμπτη 12/3 στις 21:45, ενώ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ταξιδέψει στην Ιταλία, θα πρέπει στη συνέχεια τα μέλη του να τεθούν σε κατ' οίκον αυτοπεριορισμό για 14 μέρες σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ