ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο αδερφός του Ντιμπάλα έσπασε την καραντίνα

Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group D soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group D soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο αδερφός του Πάουλο Ντιμπάλα μπήκε σε καραντίνα όταν βρέθηκε θετικός ο φορ της Γιουβέντους, όμως την παραβίασε μόλις δύο ημέρες μετά όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως και η σύντροφός του Οριάνα Σαμπατίνι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε απομόνωση μέχρι τις 31 Μαρτίου όπου θα υποβληθεί σε νέο τεστ με την ελπίδα αυτή τη φορά να είναι καθαρές οι εξετάσεις.

Την ώρα ωστόσο που ο "Joya" ακολουθεί το ιατρικό πρωτόκολλο και συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς, μπαίνοντας σε καραντίνα, δεν κάνει το ίδιο και ο αδερφός του Γκουστάβο.

Κορονοϊός: Ο αδερφός του Ντιμπάλα έσπασε την καραντίνα

Όπως αποκάλυψαν τα αργεντίνικα ΜΜΕ, η αστυνομία της Κόρντομπα "τσάκωσε" τον Γκουστάβο Ντιμπάλα, ο οποίος βγήκε μαζί με την κοπέλα του μόλις δύο ημέρες αφότου είχε επιβληθεί καραντίνα σε αυτόν και την μητέρα του κατά την επιστροφή τους στην Αργεντινή (ήταν στην Ιταλία μαζί με τον επιθετικό της Γιουβέντους μέχρι τις 11 Μαρτίου).

Την καταγγελλία για το παράπτωμά του την έκαναν γείτονες της οικογένειας Ντιμπάλα, με τον Γκουστάβο και τη μητέρα του να είναι μάλιστα εν αναμονή των εξετάσεων που έκαναν σε νοσοκομείο της Κόρδομπα για να διαπιστωθεί αν είναι θετικοί στον ιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ