ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Φέρντιναντ προτείνει να ακυρωθεί η φετινή Premier League

IMAGE DISTRIBUTED FOR NFL - Rio Ferdinand arrives at the 6th annual NFL Honors at the Wortham Center on Saturday, Feb. 4, 2017, in Houston. (Photo by John Salangsang/Invision for NFL/AP Images)
IMAGE DISTRIBUTED FOR NFL - Rio Ferdinand arrives at the 6th annual NFL Honors at the Wortham Center on Saturday, Feb. 4, 2017, in Houston. (Photo by John Salangsang/Invision for NFL/AP Images) INVISION FOR NFL

Ο Ρίο Φέρντιναντ εξέδρασε την άποψη πως η φετινή Premier League πρέπει λόγω κορονοϊού να ακυρωθεί, κάτι που ασφαλώς σημαίνει ότι η Λίβερπουλ δεν θα πάρει το πρωτάθλημα.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου στην Αγγλία συζητά διαρκώς, αναμενόμενα, αν πρέπει να συνεχιστούν ή όχι οι αγώνες λόγω του κορονοϊού και αν το θα πρέπει να δοθεί ο τίτλος στη Λίβερπουλ, η οποία χρειάζεται δύο βαθμούς ακόμη για να τον κατακτήσει, έχοντας 25 βαθμούς διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα πάντως με τον Ρίο Φέρντιναντ, η φετινή αγωνιστική περίοδος πρέπει να ακυρωθεί. Κάτι που σημαίνει ότι οι "ρεντς" θα δεν πάρουν το πρωτάθλημα. Ο 41χρονος ανέφερε στη σελίδα του στο instagram:

"Νομίζω ότι η Premier League πρέπει να ακυρωθεί. Ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλοί φίλοι της Λίβερπουλ που θα πουν ότι το λέω επειδή υποστηρίζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είναι όμως έτσι. Απλά δεν βλέπω τρόπο που να μπορεί να γίνει αυτό, όπου η υγεία δεν διακυβεύεται. Τόσο απλό".

Σύμφωνα με τον Φέρντιναντ δεν είναι λύση ούτε οι αγώνες να διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών. " Μιλάμε για ζωή ή θάνατο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο σοβαρό σε αυτή τη φάση. Όλοι το αγαπάμε. Αλλά δεν είναι ζωή ή θάνατος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ