ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Γιόβιτς έσπασε την καραντίνα για να βρεθεί στα γενέθλια της συντρόφου

Ο Λούκα Γιόβιτς σε αναμέτρηση της Ρεάλ με την Οσασούνα
Ο Λούκα Γιόβιτς σε αναμέτρηση της Ρεάλ με την Οσασούνα AP IMAGES

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς, έσπασε την καραντίνα και ταξίδεψε στη Σερβία για να βρεθεί στα γενέθλια της συντρόφου του. Αναμένεται βαριά καμπάνα από τους μερένγκες στον 22χρονο φορ.

Οι αρχηγοί της Ρεάλ στο ποδόσφαιρο (Ράμος, Μαρσέλο, Βαράν, Μπενζεμά) - αλλά και το μπάσκετ (Ρέγες, Γιούλ) - έκαναν την Κυριακή (15/3) έκκληση σε όλους τους κάτοικους Ισπανίας να μείνουν σπίτια τους λόγω του κορονοϊού.

Μπορεί η εντολή για καραντίνα να ήταν ρητή και να μην επιδεχόταν εξαιρέσεις, αλλά ένας συμπαίκτης τους την παραβίασε.

Ο Λούκα Γιόβιτς έσπασε την καραντίνα, καθώς όχι μόνο δεν έμεινε στο σπίτι του, αλλά ταξίδεψε στην πατρίδα του. Ο 22χρονος όπως αποκάλυψε η σερβική εφημερίδα, Blic, και αναδημοσίευσε σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος βρέθηκε στο Βελιγράδι για να γιορτάσει τα γενέθλια της συντρόφου του.

Το ταξίδι του Σέρβου έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, πριν δηλαδή ο Ισπανός πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, επιβάλει απαγόρευση μετακινήσεων στη χώρα της Ιβηρικής.

Σύμφωνα με τη Marca αναμένεται βαριά καμπάνα στον Γιόβιτς από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας. "Ο Γιόβιτς έκανε μια ανοησία, έσπασε την καραντίνα και παρά τις απαγορεύσεις ταξίδεψε από την Ισπανία στη Σερβία", ανεφερε ανώτατη αστυνομική πηγή της γειτονικής χώρας στη σελίδα Blic.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ