ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ιερεθουέλο συνέκρινε τα σούπερμαρκετ με τον αθλητισμό

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LADO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LADO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντάνι Ιερεθουέλο (διαιτητής της EuroLeague) τοποθετήθηκε με αφορμή τη μερική άρση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις στην Ισπανία, συγκρίνοντας τις αγορές στο σούπερμαρκετ με τον αθλητισμό.

Τον προβληματισμό του για την στάση που τηρεί η ισπανική κυβέρνηση αναφορικά με τη μερική άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορονοϊού, εξέφρασε μέσω των social media ο Ντάνι Ιερεθουέλο. Ο εκ των κορυφαίων διαιτητών της EuroLeague στάθηκε στα σούπερμαρκετ και τη δυνατότητα που υπάρχει πλέον στην Ισπανία ώστε τα παιδιά να βρίσκονται στα παρκά, την ώρα που παραμένει άγνωστο πότε θα ανοίξουν τα γήπεδα για να επιστρέψουν όλοι στις προπονήσεις.

"Τα παιδιά μπορούν να βγαίνουν στους δρόμους σε περιορισμένο και ελεγχόμενο βαθμό. Γιατί όμως, απαγορεύεται στους αθλητές να βγουν και να προπονηθούν μόνοι τους, τηρώντας τα σχετικά μέτρα ασφαλείας; Φαίνεται είναι πιο επικίνδυνο να βγω έξω και να αθληθώ από το να κυκλοφορώ στο σούπερ μάρκετ. Πάω στα σούπερ μάρκετ, βλέπω πάρα πολύ κόσμο, τον έναν δίπλα στον άλλον και αυτό δεν απαγορεύεται. Την ίδια ώρα, απαγορεύεται να κάνεις γυμναστική και να αθληθείς. Αφήνουμε τα παιδιά να βγουν έξω υπό προϋποθέσεις, όμως δεν κάνουμε το ίδιο για τους αθλητές" έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντάνι Ιερεθουέλο για το θέμα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ