ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Κάσες ζητά να μη συνεχιστεί η σεζόν

Κορονοϊός: Ο Κάσες ζητά να μη συνεχιστεί η σεζόν

Ο 32χρονος μέσος του Βόλου, Νάτσο Κάσες, υποστήριξε ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν και τόνιζε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι προνομιούχοι, δεν παύουν όμως να είναι και άνθρωποι.

Ο κορονοϊός έχει αφήσει στην Ισπανία 10.096 νεκρούς, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα της Ιβηρικής ανέρχεται στους 110.238 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Ο Νάτσο Κάσες βρίσκεται στο Βόλο σε καραντίνα και παρακολουθεί εξ αποστάσεως την εξέλιξη στην πατρίδα του. Ο 32χρονος Ισπανός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ Λάρνακας στο Βόλο, υποστήριξε ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν και τόνιζε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι προνομιούχοι, δεν παύουν όμως να είναι και άνθρωποι.

"Είμαι καλά και παρακολουθώ την κατάσταση. Στο Βόλο μέχρι τώρα έχουμε τέσσερα κρούματα. Τα περισσότερα κρούσματα είναι στην Αθήνα. Παρακολουθώ τηλεόραση. Στην Ελλάδα έμαθαν από την κατάσταση στην Ιταλία και την Ισπανία και έλαβαν γρήγορα μέτρα.

Το σύστημα υγείας ήδη έχει επηρεαστεί από την προηγούμενη οικονομική κρίση. Νομίζω ότι δεν πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο στη σεζόν. Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες και παίζεται για να είναι ο κόσμος ήρεμος σπίτι του, αλλά πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα.

Είμαστε προνομιούχοι, αλλά είμαστε άνθρωποι και πρέπει να τηρούμε τα προληπτικά μέτρα. Έχω οικογένεια και δεν θέλω να συμβεί κάτι και να προσβληθούν από τον ιό.

Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τον ιό. Είναι δύσκολο να ευστοχήσουν σε όλες τις αποφάσεις αυτοί που τις λαμβάνουν", υποστήριξε ο Κάσες, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε τέσσερα μας με την ομάδα της Μαγνησίας, στη VozdeAsturias.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ