ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Κασίγιας έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας με νέο καραφλό λουκ!

Κορονοϊός: Ο Κασίγιας έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας με νέο καραφλό λουκ!
AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ίκερ Κασίγιας θέλησε να στείλει μήνυμα ελπίδας και ενότητας στη μάχη κατά του κορονοϊού, μέσω του νέου του λουκ που θέλησε να φανερώσει μέσω Instagram.

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά τη διάρκεια προπόνησης της Πόρτο και χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τον Ισπανό να βγαίνει πάντως νικητής από εκείνη τη μάχη και να φτάνει μάλιστα να ανακοινώνει πρόσφατα πως θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας.

Τώρα, όπως όλος ο κόσμος βρίσκεται και αυτός κλεισμένος στο σπίτι του, στην προσπάθειά του να βάλει και αυτός ένα λιθαράκι στην προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας, ωστόσο δεν ήθελε να μείνει εντελώς άπραγος.

Σκέφτηκε ως μέσο αντίδρασης να προχωρήσει σε μία ολική αλλαγή στο λουκ του, ξυρίζοντας το κεφάλι του, με τον "Άγιο Ίκερ" της Ισπανίας, μίας χώρας που μετράει καθημερινα εκατοντάδες θύματα από τον κορονοϊό, να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:

"Θα έρθουν καλές ειδήσεις. Ενωμένοι", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Κασίγιας μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ