ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Μαρκίζιο αποκαλεί μ@λ@κες όσους βγαίνουν από τα σπίτια τους

Italys Claudio Marchisio, right, celebrates with his teammate Graziano Pelle after scoring on a penalty kick during a friendly soccer match between Italy and Romania at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
Italys Claudio Marchisio, right, celebrates with his teammate Graziano Pelle after scoring on a penalty kick during a friendly soccer match between Italy and Romania at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο δεν αντέχει το γεγονός να υπάρχουν άτομα που αψηφούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού όταν χάνονται χιλιάδες ζωές και μίλησε με σκληρή γλώσσα.

Ο κορονοϊός συνεχίζει απτόητος την καταστροφική επέλασή του και η Ιταλία είναι από τα μεγαλύτερα θυματά του, με τη γειτονική χώρα να έχει το τελευταίο 24ωρο 475 θανάτους που ανέβασαν τον τραγικό απολογισμό σε σχεδόν 3.000 χαμένες ανθρώπινες ψυχές.

Δυστυχώς όμως, παρά τις συστάσεις και τους περιορισμούς, δεν εφαρμόζουν όλοι τα μέτρα κατά του κορονοϊού και βγαίνουν από τα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες για να πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα της πανδημίας.

Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει τον Κλάουντιο Μαρκίζιο, με τον παλαίμαχο μέσο της Γιουβέντους να ξεσπάει μέσω των λογαριασμών του στα social media για όσους συμπολίτες του δεν τηρούν τα μέτρα:

"Σε εσένα που σήμερα βγήκες χωρίς έναν σοβαρό λόγο, μπράβο, είσαι μ@λ@κας", έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαρκίζιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ