ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Μίροτιτς είπε "ναι" για ψαλίδι στο συμβόλαιό του

EUROLEAGUE /  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μίροτιτς απάντησε θετικά για το "ψαλίδι" που πρότεινε η Μπαρτσελόνα για την μισθοδοσία. Έκπληκτοι οι συμπαίκτες του, με την αλλαγή στάσης του 29χρονου φόργουορντ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης 26 Μαρτίου αναφορικά με την απόφαση για υπαγωγή όλων των εργαζομένων της (παίκτες, προπονητές, υπάλληλοι) σε καθεστώς προσωρινής απασχόλησης (ERTE) λόγω του κορονοϊού αφορά -εκτός όλων των άλλων και- τον Σβέτισλαβ Πέσιτς και τους παίκτες του.

Παρότι αρχικά οι μπλαουγκράνα φέρονταν να είναι έξαλλοι με το ψαλίδι ύψους 70% στην μισθοδοσία τους για το διάστημα που διαρκεί η αγωνιστική δράση και είχαν εξηγήσει στον GM της ομάδας, Νάτσο Ροντρίγκεθ, ότι δεν πρόκειται να το αποδεχθούν, ο Νίκολα Μίροτιτς άλλαξε στάση και είπε το "ναι" στην πρόταση της διοίκησης. Όπως αποκαλύπτει η Mundo Deportivo, ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 29χρονο φόργουορντ, προκειμένου να του εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασης και να προσπαθήσει να τον πείσει να αλλάξει στάση.

Κι όπως φαίνεται, τα κατάφερε, δεδομένου ότι δέχθηκε να πληρωθεί με το νέο καθεστώς αντί να διεκδικήσει δικαστικά ή μέσω διακανονισμού μεγαλύτερο μέρος του ποσού που έχει λαμβάνειν. Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται πως μόλις ανακοίνωσε τα νέα στους συμπαίκτες του, αυτοί απόρρησαν με την αλλαγή στάσης του, ειδικά από την στιγμή που πρόκειται για το πιο βαρύ συμβόλαιο της Μπαρτσελόνα για φέτος (με μεικτές αποδοχές που φτάνουν στα 7.000.000 ευρώ).

Αυτό που προσδοκούν στην Μπαρτσελόνα είναι πως με... άρμα μάχης τον Νίκολα Μίροτιτς θα καταφέρουν να πείσουν και τους άλλους παίκτες της μπασκετικής ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ