ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Μουρίνιο ζήτησε συγγνώμη που έσπασε την καραντίνα

Tottenham's manager Jose Mourinho during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Tottenham Hotspur at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's manager Jose Mourinho during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Tottenham Hotspur at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έσπασε την καραντίνα, εποπτεύοντας ατομική προπόνηση του Γάλλου μέσου, Τανγκουί Εντομπελέ, σε πάρκο του Βόρειου Λονδίνου και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του.

Τα μέτρα που έχει πάρει η αγγλική κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού δεν εφαρμόζονται πάντα απ' όλους και ένα άσχημο παράδειγμα δόθηκε από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός της Τότεναμ φωτογραφήθηκε σε πάρκο του Βορείου Λονδίνου να εποπτεύει ατομική προπόνηση του Γάλλου μέσου, Τανγκουί Εντομπελέ.

Ο ίδιος πάντως θέλησε να ζητήσει συγγνώμη, παραδεχόμενος το λάθος του, καθώς οι πράξεις του δεν συμβάδισαν με αυτό που αποφάσισε το Κράτος και τόνισε πως πρέπει να περιοριστούν οι επαφές και να ακολουθούν άπαντες τις εντολές.

"Αναγνωρίζω πως οι πράξεις μου δεν συμβάδιζαν με το κυβερνητικό πρωτόκολλο. Θα πρέπει να περιορίζουμε τις επαφές μας στα μέλη των οικογενειών μας. Είναι αναγκαίο να κάνει ο καθένας το καθήκον του ακολουθώντας τις εντολές της κυβέρνησης, για να στηρίξουμε τους ήρωες στο εθνικό σύστημα υγείας που σώζουν ανθρώπινες ζωές", είπε ο Πορτογάλος.

Κορονοϊός: Ο Μουρίνιο ζήτησε συγγνώμη που έσπασε την καραντίνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ