ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ντίνο Μενεγκίν ανακοίνωσε το φινάλε της Lega Basket

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντίνο Μενεγκίν επιβεβαίωσε όλα τα ιταλικά δημοσιεύματα, ανακοινώνοντας πως είναι ειλημμένη απόφαση το οριστικό λουκέτο στη Lega Basket.

Αυτό που συζητιόταν όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες, για να φτάσουμε στα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν το Σάββατο (27/3), επιβεβαίωσε με δηλώσεις που έκανε ο Ντίνο Μενεγκίν. Ο επίτιμος πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ανακοίνωσε στο "Punto Nuovo Sports Show" πως έχει παρθεί η απόφαση για οριστική διακοπή της σεζόν στη γειτονική χώρα λόγω του κορονοϊού.

"Η ζωή είναι πιο σημαντική από τον αθλητισμό αυτή την στιγμή, οπότε είναι απαραίτητο να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να προστατευτούν. Θα διακόψουμε οριστικά τη σεζόν, αυτό είναι απαραίτητο" είπε αρχικά και πρόσθεσε πως "βιώνουμε μια δραματική κατάσταση αυτή την στιγμή. Θα πρέπει όλοι να είμαστε πιστοί στις αποφάσεις και τις ενημερώσεις της κυβέρνησης, πρόκειται για μια πανδημία που έχει πλήξει όλο τον πλανήτη. Κάνω τις προτάσεις μου στον κ. Τζάνι Πετρούτσι (Πρόεδρος της FIPA) ως πολίτης. Αυτή την στιγμή δεν μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε σχεδιασμός γιατί ουδείς βλέπει το φως στην άκρη του τούνελ. Είναι εντάξει να δουλεύεις με τη φαντασία, αλλά δεν βλέπω πώς όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα". Ενώ κατέληξε εξηγώντας πως "το ίδιο πρέπει να συμβεί με το ποδόσφαιρο, πρέπει όλοι να είναι ασφαλείς".

Αυτό που απομένει πλέον είναι η επίσημη τοποθέτηση της Lega Basket, η οποία πριν από μερικές ημέρες είχε ορίσει ως καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της σεζόν την 30ή Ιουνίου. Με τα υπάρχοντα δεδομένα όμως, μοιάζει αδύνατο να υπάρξει οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα μέχρι το καλοκαίρι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ